Основни тристранни секретни брави

Брава Mul-T-Lock CTM 10328

Брава Mul-T-Lock 602

Брава FLAM 678

Брава FIAM 678 с блокировка

Брава Securemme 2600 за блиндирани врати

Брава Securemme 2630 за блиндирани врати.

DAF 573.60 R3M

Модел “DAF 573.60 R3M” тристранна основна секретна

Модел: MD 332 (СУМО )

Тристранни секретни брави от Цайс 51 ЕООДОсновни тристранни секретни брави

Секретните брави са механични заключващи устройства, които предлагат най-висока степен на сигурност на пазара, за този момент. Единствените средства с по- висока защита от тях са тристранните секретни брави- устройства с тристепенно заключване, гарантиращо пълната сигурност на помещението, на чийто вход са монтирани.

Сред богатия асортимент от заключващи механизми, магазинът ни предлага и основни тристранни секретни брави, пригодени за външни и вътрешни входни врати. Продуктите са със солиден корпус, изработен от устойчиви материали, които притежават висока защита срещу износване, счупване и корозия.

Сигурността на секретната ключалка е подсилена от допълнителни заключващи шипове, специална бронировка срещу разбиване, и блокиращ механизъм, който се задейства при счупване или изваждане на патрона, когато той е в заключено състояние.

Тристранната секретна брава е чудесно допълнение към високата степен на защита на металните и блиндирани врати. Продуктите имат огромното предимство за лесна подмяна на ключалките, без да се налага цялостна подмяна на бравата. Подарете си сигурността, която заслужавате!

За връзка с нас

Write a comment