Ключар и автоключар в Дружба 1

Ключар и автоключар в Дружба 1Услугите на ключарите са толкова търсени, защото разрешават неотложни проблеми с огромно значение за клиентите. В проблемни ситуации не само техническите умения, но и бързината на екипа е от особено значение. Специалистите от професионалното ателие за ключарски услуги в Дружба 1 пристигат на посочения адрес най- късно до половин час или броени минути, за живеещите в района.

Фирмата предоставя пълен набор от висококачествени ключарски услуги, които ще върнат спокойствието и доброто ви настроение. Част от дейностите на столичната фирма включват:

Битови ключарски услуги

Специализираният ключар в Дружба 1 е популярен сред клиенти от цяла София, с високият си стандарт на работа и коректността си. Огромно негово предимство е и готовността да ви се притече на помощ по всяко време на денонощието – в празничен и делничен ден.

Екипът от техници разполага със знанията и уменията да ви предложи изработка на ключове от всеки вид и модел, включително: касови, секретни, ямкови, кръстати, помпови, сейфови и автоключове, а също контактни/безконтактни чипове. Може да поискате кодиране и прекодиране, и създаване на дубликати

Сред рутинните за столичната фирма дейности са операциите по повишаване защитата на заключването, чрез поставяне на бронировка, която е най-сигурната известна защита срещу разбиване на ключалка и влизане с взлом. Не по-малко важно е и пренареждането на брава и патрон – стандартен и с повишена степен на защита.

В услугите насочени към частни клиенти влиза и ремонтът и монтирането на заключваща система за контрол на достъпа, за входна врата ( включително високозащитени автомати за врата и антипаник механизми. Бихте могли да повикате ключаря и за преработка на касова брава в секретна.

ИМАТЕ НУЖДА ОТ КОНСУЛТАЦИЯ С КЛЮЧАР?СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Аварийни услуги. Отключване на каси, сейфове и други съоръжения за съхранение на ценни вещи и документи

Самозаключването, заклещеният ключ или дефектиралият патрон са обичайни проблеми, с които фирмата на опитния ключар се сблъсква почти всеки ден. Освен аварийно отваряне на входни и автомобилни ключалки, сервизът извършва и отключване на каси и сейфове с повишена степен на защита.

Не е проблем да поискате от специалистите  и  монтаж на допълнителна шифрова брава, към несигурната механична ключалка. Допълнителните аварийни дейности включват отключване и пренареждане на брави ( касови, секретни, ямкови, помпови и др.), както и ремонт на повредени ключалки, брави и патрони.

Автоключарски услуги

В ключарското ателие ще откриете и най- добрият автоключар за района на Дружба 1, който се справя с успешно с всеки тип проблемна ситуация, възникнала с автомобилната заключаваща система. От опитните експерти по автомобилно заключване можете да очаквате:

  • Ремонт на автомобилна ключалка
  • Аварийно отключване на МПС
  • Изработка, кодиране и прекодиране на автомобилен ключ
  • Синхронизация на транспондер
  • Синхронизация на дистанционно управление, подмяна на батерия и смяна на бутони
  • Изключване на имобилайзер
  • Промяна на механичен код. Декодиране

Доказаният специалист по автоключарски услуги в Дружба 1 и екипът му извършват целият набор дейности на много достъпни цени, и с отлично качество. Възползвайте се от удобството да имате надеждни ключарски услуги в близост до дома ви, независимо в кой квартал на столицата работите, гостувате или живеете.

За връзка с нас