Допълнителни касови брави

Брава касова допълнителна Mauer

Брава касова допълнителна Mauer

Брава Securemme 2020

Брава Securemme 2020

Брава Securemme 2025

Брава Securemme 2025

Брава FIAM 3131

Брава FIAM 3131

DAF 257 L

Модел “DAF 257 L” допълнителна касова

Допълнителна брава

Допълнителна брава

Брава AKARSAN

Модел “AKARSAN” допълнителна (малка)

Голяма брава AKARSAN

Модел “AKARSAN” допълнителна (голяма)

Брава AKARSAN за външен монтаж

Модел “AKARSAN” за външен монтаж

Допълнителни бравиДопълнителни касови брави

Касовите брави са изключително популярни сред потребителите, а доскоро те бяха известни като най-сигурните механични заключващи устройства. Напоследък те отпаднаха от челното място, поради все по-зачестилите случаи на разбиване на касови брави, но все още се използват от доста потребители. Касовите брави се вграждат директно във вратата и остават незабелязани, което ги прави много сполучлив избор за основна, а и за допълнителна брава.

Допълнителните брави многократно са доказали надеждността си, а моделите с касово заключване държат челни позиции по удобство. Магазинът ни разполага с първокласни допълнителни касови брави, които ще подсилят сигурността на заключващите механизми, както и ще премахнат необходимостта от подмяна на основната брава.

Продуктите са изградени от солидни материали, защитени от корозия и износване, а заключващите механизми изключват опасността от блокиране или разбиване чрез външна намеса. Монтирането на този модел брава се извършва бързо и лесно, а незабележимото му присъствие е важно предимство за сигурността на заключеното пространство.

Предлагаме ви допълнителна сигурност с доказано качество, която няма да предаде доверието ви!

За връзка с нас

Write a comment