Ключар и автоключар в Овча купел

Ключар и автоключар в Овча купелДомът ви се намира далеч от центъра на града и това леко ви затруднява при всяка непредвидена ситуация в ежедневието? Не и при инцидентни проблеми със заключващите системи в дома и колата ви. Вече във всеки квартал на столицата работят първокласни ключарски ателиета, които са на разположение седем дни в седмицата.

Профилираният сервиз за ключарски услуги в Овча купел е типичен пример, как достъпната и качествена услуга печели огромен брой доволни клиенти. Сред дейностите на фирмата влизат:

Стандартни операции

Стандартните проблеми със заключващите системи са тези, с които всички се сблъскваме в ежедневието си. Сервизът, предлагащ висококачествени ключарски услуги в този софийски квартал предоставя първокласна грижа за заключващите системи в дома и офиса ни.

Дейностите включват:

  • Ремонт, подмяна и монтаж на заключваща система за входна врата ( включително високозащитени автомати за врата и антипаник механизми )
  • Прекодиране на брави и патрони (стандартни и с повишена степен на защита )
  • Поставяне на бронировки върху брава – сигурна защита срещу проникване с взлом
  • Изработване на всякакъв тип ключове ( касови, секретени, ямкови, кръстати, помпови, сейфови и автоключове ), контактни/ безконтактни чипове, и дубликати. Кодиране и прекодиране
  • Преработка на външна касова брава в секретна
ИМАТЕ НУЖДА ОТ КОНСУЛТАЦИЯ С КЛЮЧАР?СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Спешна помощ

Екипът на опитния специалист– ключар в квартал Овча купел пристига на адрес за изключително кратко време след обаждане. Спешните услуги включват аварийно отключване и пренареждане на всякакъв тип брави, ремонт на повредени ключалки, брави и патрони, аварийно отваряне на каси и сейфове с висока степен на защита.

Аварийният екип може да се заеме спешно с монтаж на допълнителна шифрова брава, в случай че домът или бизнес обектът ви са станали мишена на крадците. Неотложната намеса на професионалния ключар включва и аварийно отключване на МПС – особено полезно ако сте за кратко в квартала и не можете да оставите превозното средство в района до сутринта.

Автоключарска дейност

Автомобилните заключващи механизми причиняват изключително сериозни неудобства, когато се повредят, а понякога дори могат да застрашат физическата безопасност на хората. Квалифицираният екип ключарската фирма е познат в цяла София с пълния набор висококачествени ключарски услуги, свързани със  заключването на автомобилите.

Сред операциите, изпълнявани от квалифицирания автоключар от Овча Купел ще откриете:

Изработка, ремонт и прекодиране на автомобилно заключване

Ателието предоставя на клиентите си дейности, включващи поправка на счупени автомобилни ключалки. Механичната поправка на ключалка е елементарна процедура за специалистите от ключарското ателие. Можете да ги потърсите и за аварийно отключване на МПС – изключително спешна ситуация, която ключарският екип разрешава с помощта на съвременни инструменти. При загубен / откраднат ключ се препоръчва изработката на нов.

Потърсете престижната фирма и за изработка, кодиране и прекодиране на авто-заключването. Изделията с вграден чип се заменят при загуба, кражба и повреда на устройството. Уникалният информационен код се изтегля през ОБД буксата или модула, след което се презаписва върху новият автоключ. Програмирането на нов код и обучаване на ключа към имобилайзера също се извършва през ОБД буксата.

Синхронизация на транспондер и дистанционно

Синхронизацията на транспондер е друга операция от автоключарските процедури на фирмата. Вграденият електронен чип съдържа информация, която е разпознаваема единствено от имобилайзера на вашия автомобил. Загубата на синхронизация може да се възстанови от специалист, но би могло да се предпочете изработка на нов ключ, върху който се презаписва информацията от стария.

Можете да потърсите екипа и за синхронизация на дистанционно управление и подмяна на батерията му. Възстановяването на функциите на временно неработещо дистанционно за автомобил се извършва с подмяна на батерията, механична поправка на бутоните, и осъществяване на синхронизация към автомобила ви.Извършването й става със софтуерна техника през диагностичната ОБД буксата, но може и без диагностика.

Качествена услуга на достъпна цена

Специализираните ключарски услуги в конкретния квартал на столицата са с високо качество, а същевременно на много достъпни цени, включително процедурите с повишена степен на трудност. Компанията е готова да пристигне за броени минути на посочения адрес по всяко време на деня и нощта – 24/7.

Цената си заслужава напълно, предвид готовността на опитния ключар да се отзове незабавно на вашето обаждане, без значение дали е празничен или делничен ден. Ключарската фирма използва последно поколение професионална техника и инструменти, включително софтуерни, нужни за обработка на електронните заключващи системи.

🔑 Кои са стандартните услуги, които хората от кв. Овча купел могат да използват❓

Стандартните ключарски услуги, изпълнявани в ателието ни в Овча купел, са съобразени с нуждите на хората, живеещи в района и са формирани в отговор на тяхното търсене. В центъра ни се изработват копия на всички видове ключове, включително автоключове и контактни и безконтактни чипови устройства. Можете да посетите ателието ни и за ремонт на всички видове касови и патронни брави, както и такива с повишена степен на защита. За специалистите ни дори преработката на външна касова брава в секретна е рутинна операция.

🔑 Кои са съвременните решения за повишаване степента на защита на заключването❓

Решенията с най-висока степен на сигурност включват инсталиране на High Security електрическа или електромагнитна брава. На модерните кооперации, офис и административни сгради можем да предложим различни видове системи за контрол на достъпа. За редовия жител на квартала добри решения са поставянето на бронировка срещу разпробиване на патрона, както и пренареждане на заключването с цел елиминиране на използваните до момента ключове.

🔑 Кои ситуации налагат да повикаме ключар на място❓

Голяма част от ситуациите, подсказващи за някакъв проблем със заключването, ви дават пълно право да повикате ключарите ни от центъра в Овча купел. Не само аварийните ни услуги, но и голяма част от рутинните операции се извършват на адрес, включително посещения за консултация със специалист. Автоключарските ни услуги, сред които изработка, ремонт и прекодиране на автомобилно заключване, също могат да се извършат на адрес, посочен от клиента.
За връзка с нас