Допълнителни брави за патрон

Брава Yale 352

Брава Yale 352

Брава Yale 353

Брава Yale 353

Брава за входни врати

Брава за входни врати

Брава 101.095

Модел: 101.095

Брава 101.108

Модел: 101.108

Допълнителна брава

Допълнителна брава

Най - добрите допълнителни бравиДопълнителни брави за патрон

Въпреки надеждните и сигурни заключващи механизми за входни врати, които се произвеждат, доста клиенти се ориентират към поставяне на допълнителни брави, за повишаване на сигурността. Двойното подсигуряване се получава най-успешно при монтирането на допълнителна брава с патронно заключване

Каталогът ни разполага с допълнителни брави за патрон, които гарантирано засилват обезопасяването на дома или офиса ви. Моделите са с солиден корпус, защитен срещу корозия и повреда от външни влияния, и са с доказано продължителен период на експлоатация. Огромното предимство на този тип брави е възможността за монтиране от вътрешната част на вратата, което скрива присъствието им и осигурява невидима двойна защита на заключеното помещение.

Патронното заключване е предпочитано от клиентите, заради взломоустойчивите си качества, а освен това, при необходимост от подмяна на ключалката, тя се извършва бързо и лесно, без да се разглобява цялата брава. В резултат може да се  потвърди, че допълнителните патронни брави, в съчетание със стабилна основна брава, са една от причините за предпочитането на механични заключващи устройства.

Защитете себе си и близките си по-най-добрия начин, като се свържете с нас!

За връзка с нас

Write a comment