Горубляне

Възползвайте се от висококачествените професионални ключарски услуги на ателие в Горубляне, което ще ви предостави пълен набор от процедури, пристигане на адрес в рамките на броени минути, и работа единствено със съвременна софтуерна техника.

Стандартни ключарски услуги

Счупената ключалка или недостатъчно сигурната заключваща система са причина за притеснения, които могат да се отстранят след посещение на работния екип на специалистът- ключар от Горубляне. Ключарският сервиз ще ви предложи:

 • Поправка и монтаж на заключваща система за входна врата ( включително високозащитени автомати за врата и антипаник механизми )
 • Пренареждане на брави и патрони ( стандартни и с повишена степен на защита )
 • Монтаж на бронировка върху брава. Най- сигурната защита от влизане с взлом
 • Изработване на всякакъв тип ключове ( касови, секретни, ямкови, кръстати, помпови, сейфови и автоключове ), контактни/безконтактни чипове и дубликати. Кодиране и прекодиране
 • Преработката на касова брава в секретна

Аварийни ключарски услугиОтключване на каси, сейфове и други съоръжения за съхранение на ценни вещи и документи

Блокирането и счупването на ключалка е ситуация, при която позвъняваме на ключар и търпеливо чакаме екип то специалисти. Екипът на професионалния ключар в Горубляне пристига за броени минути и предоставя отлични услуги на много достъпни цени- отключване и пренареждане на всякакъв тип брави, поправка на повредени ключалки, брави и патрони, отваряне на каси и сейфове с висока степен на защита, монтаж на допълнителна шифрова брава, както и аварийно отключване на МПС

 Автоключарски услуги

Квалифицираният автоключар извършва ремонт и монтаж на всички съвременни заключващи устройства за автомобил. Рекламираният сервиз има дългогодишен опит в тези дейности и неслучайно, собственикът му си е изградил реноме на най- добрият автоключар в района на Горубляне. Екипът от специалисти извършва основни автоключарски дейности с отлично качество и на много изгодна цена.

 • Ремонт на автомобилна ключалка

Процедурата е от съществено значение, тъй като повредената ключалка може да застраши безопасността на шофьора и спътниците му.

 • Аварийно отключване на МПС

Изключително спешна ситуация, която ключарският екип разрешава със съвременни инструменти. При загубен или откраднат ключ обикновено се изработката на нов.

 • Изработка, кодиране и прекодиране на автомобилен ключ

Автомобилните ключове се заменят при загуба, кражба или повреда на устройството. Изработката на нов автоключ може да се извърши с презаписване на информационния код,  се изтегля през ОБД буксата или модула, след което се презаписва върху новият автоключ. Програмирането на нов код и обучаване на ключа към имобилайзера също се извършва през ОБД буксата

 • Синхронизация на транспондер

Електронен чип с уникална информация, загубата му на синхронизация с имобилайзера блокира възомжността да стартиране на автомобила. Синхронизацията може да се възстанови от специалист, или да се предпочете изработка на нов ключ, с презаписване информацията от стария.

 • Синхронизация на дистанционно управление, подмяна на батерия

Временно неработещо дистанционно за автомобил вероятно се нуждае от смяна на батерията, механична поправка на бутоните, или повторна синхронизация към автомобила ви.Извършването й става със софтуерна техника през диагностичната ОБД буксата или без диагностика.

 • Изключване на имобилайзер

Електронната защита трябва да се деактивира при блокиране функциите на ключа, загуба или кражба. Ключарският екип на ателие Горубляне извършва услугата директно през ОБД буксата на автомобила, чрез демонтиране на целия модул ( при някои автомобили модулите са повече от един), или с монтаж на емулатор.

 • Смяна на механичен код

Загубеният, откраднат или блокирал ключ изисква пренареждане на ключалката. Обикновено, изработката на нов ключ е възможно и след разчитане уникалния код на ключалката, според който се структурира нарезът върху перото.

Високият професионализъм на специалистът ключар в Горубляне печели доволни клиенти от територията на цяла София. Възползвайте се от качествени и коректни ключарски услуги!

 

Свържете се с нас за повече информация