Ключар и автоключар в Горубляне

Ключар и автоключар в Горубляне

Възползвайте се от висококачествените професионални ключарски услуги в Горубляне. Дейността се извършва от утвърдена фирма,  предоставяща пълен набор от процедури, както и пристигане на адрес в рамките на броени минути, и работа единствено със съвременна софтуерна техника и регламентирани професионални инструменти.

Наборът от дейности на ателието, действащо в този столичен квартал включва:

Стандартни ключарски операции

Счупената ключалка и недостатъчно сигурната заключваща система са причина за притеснения, които могат да се отстранят за минути след посещение на квалифициран и опитен ключар, покриващ този важен квартал на София. Ключарският сервиз ще ви предложи:

  • Поправка и монтиране на заключваща система за входна врата (включително високозащитени автомати за врата и антипаник механизми )
  • Пренареждане на брави и патрони ( стандартни и с повишена степен на защита )
  • Монтаж на бронировка върху брава. Най- сигурната защита срещу влизане с взлом
  • Изработване на всякакъв тип ключове ( касови, секретни, ямкови, кръстати, помпови, сейфови и автоключове ), контактни/безконтактни чипове и дубликати. Кодиране и прекодиране
  • Преработката на касова брава в секретна
ИМАТЕ НУЖДА ОТ КОНСУЛТАЦИЯ С КЛЮЧАР?СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

 Автоключарски услуги

Квалифицираният автоключар осигурява ремонт и монтаж на всички съвременни заключващи устройства за автомобил. Специализираният сервиз има дългогодишен опит в тази дейност и неслучайно, собственикът му си е изградил реноме на най- добър автоключар в района на Горубляне.

Екипът от специалисти изпълнява основни автоключарски дейности с отлично качество и на много изгодна цена. За целта се използва специализирана техника и инструменти, голяма част от които се предлагат единствено срещу професионална акредитация. Безупречната професионална екипировка гарантира бързо решаване на проблема, защото всички проблеми с ключалките са сериозни и неотложни.

Част от дейностите включват:

Ремонт на автомобилна ключалка/ Аварийно отключване

Процедурата е от съществено значение, тъй като повредената ключалка може да застраши безопасността на шофьора и спътниците му. Невъзможността да се отключи превозно средство е ситуация, генерираща силен стрес, а в някои случаи и паника. С навременната помощ от специалист, ще можете да реализирате планираното пътуване.

Неволното заключване на ключовете в автомобила е изключително спешна ситуация, от която ключарският екип ще ви избави бързо, използвайки знания, умения и най-добрите съвременни инструменти. В случай на изгубени / откраднати ключове обикновено се пристъпва към изработката на нови.

Изработка, кодиране и прекодиране на автомобилен ключ и изключване на имобилайзер

Автомобилните ключове се заменят при загуба, кражба и повреда на устройството. Изработката на нов автоключ може да се извърши с презаписване на информационния код, който се изтегля през ОБД буксата или модула, след което се презаписва върху новият автоключ. Програмирането на нов код и обучаване на ключа към имобилайзера също се извършва през ОБД буксата.

Изключване на имобилайзер се извършва, когато електронната защита трябва да се деактивира при блокиране функциите на ключа, загуба и кражба на същия. Ключарският екип на горублянското ателие извършва услугата директно през ОБД буксата на автомобила, чрез демонтаж на целия модул (при някои автомобили модулите са повече от един), а в някои случаи и с монтаж на емулатор.

Синхронизация на транспондер и дистанционно управление, подмяна на батерия

При наличие на електронен чип с уникална информация, загубата на синхронизация с имобилайзера блокира възможността да стартиране на автомобила. Това налага незабавната намеса на опитен автоключар. Синхронизацията може да се възстанови от специалист, освен ако клиентът не предпочете изработка на нов ключ, с презаписване информацията от стария.

Временно неработещо дистанционно за автомобил вероятно се нуждае от смяна на батерията, механична поправка на бутоните, а също и от повторна синхронизация към автомобила ви. Услугата се изпълнява с помощта на специална софтуерна техника по два начина – през диагностичната ОБД букса и без диагностика.

Смяна на механичен код

Загубеният, откраднат и блокирал ключ изисква пренареждане на ключалката. Обикновено, изработката на нов ключ е възможна и след разчитане уникалния код на ключалката, според който се структурира нарезът върху перото. И двата начина не отнемат съществено време на професионалния екип, оборудван с необходимите технически средства.

С високия си професионализъм, специалистът ключар печели доволни клиенти на територията на цяла София. Възползвайте се от качествена, навременна и коректна помощ от доказан професионалист в своята област. Той ще откликне на вашето повикване, независимо в кой ден и час ще го потърсите.

Аварийни ключарски услуги. Отключване на каси, сейфове и други съоръжения за съхранение на ценни вещи и документи

Блокирането и счупването на ключалка е ситуация, която ни принуждава да повикаме ключар и търпеливо да изчакаме пристигането на аварийния екип. Екипът на професионалния ключар, действащ в квартал Горубляне пристига за броени минути и предоставя отлични услуги на много достъпни цени.

Аварийните услуги са много и разнообразни – отключване и пренареждане на всякакъв тип брави, поправка на повредени ключалки, брави и патрони, отваряне на каси и сейфове с висока степен на защита, монтаж на допълнителна шифрова брава, както и аварийно отключване на превозни средства.

🔑 Кой тип заключваща система е с най-висока степен на защита❓

Нашата фирма, включително ключарският ни център в Горубляне, могат да ви предоставят най-модерните заключващи системи на фирмите ABLOY, GERDA, MAUER и FIAM. Всяка разработка има своите предимства, в зависимост от условията в които ще бъде използвана. За степента на защита на вашата лична или фирмена собственост е от значение и вида на вратата. Ние можем да ви предоставим антивзлом врати и брави от ново поколение на преференциални цени.

🔑 Използвате ли подизпълнители за различните райони и услуги❓

В своята 50-годишна практика никога не ни се е налагало да използваме външни услуги. Имаме достатъчно технически и човешки ресурс, за да покрием един огромен по площ град, какъвто е София. В компанията ни работят само квалифицирани майстори-ключари, които могат да се справят успешно с всеки проблем на заключването, без да е нужно да търсят помощ от други компании или специалисти.

🔑 Всяка повредена брава ли може да бъде ремонтирана❓

На територията на кв. Горубляне сме извършили множество ремонти на брави, както и смяна на фатално повредени механизми. Отговорът зависи изцяло от модела на бравата и вида на повредата. Решението дали е възможно механизмът да се ремонтира или е необходима подмяна, се взема на място след оглед и оценка.
За връзка с нас