Ключар и автоключар в Младост 4

Ключар и автоключар в Младост 4
Напълно наясно сме какво е усещането при спешна необходимост от ключар, и колко неудобства бихме могли да си спестим, ако можем да се обърнем към квалифициран специалист по ключалките, в близост до дома ни. Ето защо ви представяме специализиран сервиз за ключарски услуги в квартал Младост 4.

Фирмата е с изградени традиции и опит във всички видове ключарски дейности. Обектът предлага на клиентите си от цяла София всякакъв тип ключарски, автоключарски и аварийни услуги, от които собствениците на жилища, автомобили и бизнес обекти се нуждаят в ежедневието си.

Ключарската фирма ви предлага пълен набор професионални дейности, сред които:

Стандартни и аварийни услуги

Квалифицираният ключар в Младост 4 ще намери перфектно и бързо разрешение на обичайните проблеми със заключващите устройства в ежедневието ни. Специализираната фирма извършва: Ремонт, подмяна, монтаж и демонтаж на заключващ хардуер ( брави, патрони, автомати за врата, антипаник механизми).

За опитния ключар е стандартна операция прекодирането на брави и патрони (стандартни и с повишена степен на защита), както и поставянето на бронировки върху бравите и изработката на всякакъв тип ключове, контактни/безконтактни чипове и дубликати, наред с програмиране и препрограмиране преработка на обикновени касови брави в секретни, осигуряващи повишена степен на сигурност.

Едва ли ще откриете по-компетентен специалист- ключар в столицата, който извършва процедури с висока степен на трудност, на толкова достъпни цени. Поставянето на основни заключващи устройства за външни и интериорни врати, както и монтиране на допълнителни вътрешни брави, са само част от предлаганите дейности.

Спешната намеса при самозаключване, правилното отстраняване на заклещени ключове и повредени заключващи  механизми е почти ежедневна рутина операция за специализирания сервиз. Аварийният екип разполага с достатъчно познания, за да се справи успешно и с отваряне на каси, сейфове и други сложни заключващи механизми.

ИМАТЕ НУЖДА ОТ КОНСУЛТАЦИЯ С КЛЮЧАР?СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Решаване проблемите на автомобилното заключване

Професионалният ключарски сервиз ще намери най-подходящото решение и при проблем с автомобилните заключващи системи.Фирмата извършва ремонт, подмяна, монтаж и аварийно отключване на ключалки за автомобилни врати, стартери и багажници, както и изработване на ключове с чип, и последващата им поддръжка.

Квалифицираният автоключар на територията на квартал Младост 4 ще ви осигури следните удобства:

  • Ремонт на автомобилна ключалка
  • Аварийно отключване на МПС
  • Изработка, кодиране и прекодиране на автомобилен ключ
  • Синхронизация на транспондер
  • Синхронизация на дистанционно управление, подмяна на батерия и смяна на бутони
  • Изключване на имобилайзер
  • Промяна на механичен код. Декодиране

Доказаният специалист по автоключарски услуги и екипът му извършват целия набор дейности на много достъпни цени, и с отлично качество. Възползвайте се от удобството да имате надеждни ключарски услуги в близост до дома ви, независимо в кой квартал на столицата работите, гостувате или живеете.

За връзка с нас