Ключар и автоключар в Младост 4

Ключар и автоключар в Младост 4
Напълно наясно сме какво е усещането при спешна необходимост от ключар, и колко неудобства бихме могли да си спестим, ако можем да се обърнем към квалифициран специалист по ключалките, в близост до дома ни. Ето защо ви представяме специализиран сервиз за ключарски услуги в квартал Младост 4.

Фирмата е с изградени традиции и опит във всички видове ключарски дейности. Обектът предлага на клиентите си от цяла София всякакъв тип ключарски, автоключарски и аварийни услуги, от които собствениците на жилища, автомобили и бизнес обекти се нуждаят в ежедневието си.

Ключарската фирма ви предлага пълен набор професионални дейности, сред които:

Стандартни и аварийни услуги

Квалифицираният ключар в Младост 4 ще намери перфектно и бързо разрешение на обичайните проблеми със заключващите устройства в ежедневието ни. Специализираната фирма извършва: Ремонт, подмяна, монтаж и демонтаж на заключващ хардуер ( брави, патрони, автомати за врата, антипаник механизми).

За опитния ключар е стандартна операция прекодирането на брави и патрони (стандартни и с повишена степен на защита), както и поставянето на бронировки върху бравите и изработката на всякакъв тип ключове, контактни/безконтактни чипове и дубликати, наред с програмиране и препрограмиране преработка на обикновени касови брави в секретни, осигуряващи повишена степен на сигурност.

Едва ли ще откриете по-компетентен специалист- ключар в столицата, който извършва процедури с висока степен на трудност, на толкова достъпни цени. Поставянето на основни заключващи устройства за външни и интериорни врати, както и монтиране на допълнителни вътрешни брави, са само част от предлаганите дейности.

Спешната намеса при самозаключване, правилното отстраняване на заклещени ключове и повредени заключващи  механизми е почти ежедневна рутина операция за специализирания сервиз. Аварийният екип разполага с достатъчно познания, за да се справи успешно и с отваряне на каси, сейфове и други сложни заключващи механизми.

ИМАТЕ НУЖДА ОТ КОНСУЛТАЦИЯ С КЛЮЧАР?СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Решаване проблемите на автомобилното заключване

Професионалният ключарски сервиз ще намери най-подходящото решение и при проблем с автомобилните заключващи системи.Фирмата извършва ремонт, подмяна, монтаж и аварийно отключване на ключалки за автомобилни врати, стартери и багажници, както и изработване на ключове с чип, и последващата им поддръжка.

Квалифицираният автоключар на територията на квартал Младост 4 ще ви осигури следните удобства:

  • Ремонт на автомобилна ключалка
  • Аварийно отключване на МПС
  • Изработка, кодиране и прекодиране на автомобилен ключ
  • Синхронизация на транспондер
  • Синхронизация на дистанционно управление, подмяна на батерия и смяна на бутони
  • Изключване на имобилайзер
  • Промяна на механичен код. Декодиране

Доказаният специалист по автоключарски услуги и екипът му извършват целия набор дейности на много достъпни цени, и с отлично качество. Възползвайте се от удобството да имате надеждни ключарски услуги в близост до дома ви, независимо в кой квартал на столицата работите, гостувате или живеете.

🔑 Кога трябва да повикам ключарския ви екип❓

С идеята да спестят пари, хората обикновено ни викат чак след като са опитали всички възможни начини да решат проблема сами. Пристигайки на адрес, специалистите ни установяват, че по заключването са нанесени допълнителни щети, които усложняват и оскъпяват ремонта. Препоръчваме да ни се обадите веднага щом откриете проблема, независимо дали се касае за заключена врата при забравени ключове, или за повреда на ключалката.

🔑 Колко посещения от ключаря са нужни при повредена брава – първото посещение само оглед ли включва❓

Мобилните ни екипи пристигат на адрес напълно подготвени за решаването на всеки проблем със заключването. На разположение са всички необходими професионални инструменти и резервни части, като при нужда от смяна на бравата, такава ще ви бъде предоставена и монтирана веднага. Обикновено се налага еднократно посещение на адрес.

🔑 Касовите или патронните брави са по-сигурни – какво препоръчвате на своите клиенти❓

Днес все по-рядко се използват касови брави за заключване на входни врати, поради много по-ниската им степен на сигурност. Те могат да бъдат отключени с различни приспособления, без никакъв проблем. На клиентите си, нуждаещи се от висока анти-взлом защита, ние препоръчваме High-Security патроните на Abloy и Gerda Titan с допълнителна бронировка срещу разпробиване.
За връзка с нас