Младост 4

Напълно наясно сме какво е усещането при спешна необходимост от ключар, и колко неудобства бихме могли да си спестим, ако можем да се обърнем към квалифициран специалист по ключарски услуги, в близост до дома ни. Ето защо ви представяме специализиран сервиз за ключарски услуги в квартал Младост 4 – фирма с изградени традиции и опит във всички видове ключарски дейности. Обектът предлага на клиентите си всякакъв тип ключарски, автоключарски и аварийни услуги, от които клиентите се нуждаят в ежедневието си.

Стандартни ключарски услуги

Квалифицираният ключар в Младост 4 ще намери перфектно и бързо разрешение за обичайните проблеми със заключващите устройства в ежедневието ни. Специализираната фирма извършва:

 • Ремонт, подмяна, монтаж и демонтаж на заключващи устройства ( брави, патрони, автомати за врата, антипаник механизми)
 • Прекодиране на брави и патрони ( стандартни и с повишена степен на защита )
 • Поставяне на бронировки върху брава. Най- сигурната защита от влизане с взлом
 • Изработка на всякакъв тип ключове, контактни/безконтактни чипове и дубликати.Програмиране и препрограмиране
 • Преработка на обикновена касова брава в секретна, която осигурява повишена сигурност

Едва ли ще откриете по-компетентен специалист- ключар в Младост 4, който извършва услуги с всякаква степен на трудност, на толкова достъпни цени. Поставянето на основни заключващи устройства за външни и интериорни врати, както и монтиране на допълнителни вътрешни брави, са само част от предлаганите дейности. Спешната намеса при самозаключване, правилното отстраняване на заклещени ключове и повредени заключващи  механизми е почти ежедневна рутина за специализирания сервиз, който разполага с достатъчно познания и за отваряне на каси, сейфове и други сложни заключващи механизми.

Автоключарски услуги

Професионалният ключарски сервиз ще намери най-подходящото решение и при проблем с автомобилните заключващи системи.Фирмата извършва ремонт, подмяна, монтаж и аварийно отключване на ключалки за автомобилни врати, стартери и багажници, както и изработване на ключове с чип, и последващата им поддръжка. Квалифицираният автоключар на територията на квартал Младост 4 ще ви осигури следните удобства:

 • Ремонт на автоключалка

Механичната поправка на ключалка е елементарна процедура за специалистите от ключарското ателие в центъра.

 • Аварийно отключване на МПС

Изключително спешна ситуация, която ключарският екип разрешава с съвременни инструменти. При загубен или откраднат ключ се препоръчва изработката на нов.

 • Обучение на автоключ

Пренареждането на автомобилен заключващ механизъм изисква солидни професионални познания. Изгубването или кражбата на автоключ налагат извличане на специалния код, изработка ( нарязване) на нов ключ и обучаване към имобилайзера, през ОБД буксата или модула.

 • Синхронизиране на транспондер

Съвременни автоключове се изработват с транспондер-  вграден електронен чип със специален код, разпознаваем само за вашия автомобил. Изработването на ново заключващо устройство се извършва само в случаите, в които не успеем да го препрограмираме, след загубена синхронизация, което е рядкост за екипа ни.

 • Синхронизиране на дистанционно управление и подмяна на батерия

Възстановяването функциите на временно неработещо дистанционно за автомобил се извършва с подмяна на батерията и осъществяване на синхронизация към автомобила ви.Извършването й става със софтуерна техника през ОБД буксата или без диагностика

 • Отстраняване на проблем с имобилайзера

Защитната имобилайзер система присъства във всички съвременни автомобили, произведени след 1995 г. Невъзможността на запалване на двигателя може да си дължи на чисто технически автомобилни повреди, но е възможно да е загубена връзката между имобилайзера и чипа, или да е налице софтуерен проблем с чипа. Ние ще ви помогнем да разрешите неприятната ситуация, през специална ОБД букса на автомобила, с демонтиране на целия модул, или с монтаж на емулатор

 • Смяна на механичен код

Ключалките на входните врати и багажника, както и стартера, са проектирани с уникален код, който задължително се променя при загуба на автоключ, преди нарязване на нов ключ.

Сервизът ни предоставя професионалните услуги на изключително компетентен специалист- ключар за клиенти от квартал Младост 4, но и за посетители от цяла София. Вече имате възможност да се доверите на доказани специалисти, и то в непосредствена близост до дома ви!

 

Свържете се с нас за повече информация