Брави за алуминиеви врати

Брава Perfoma основна за патрон

Брава Perfoma основна за патрон.

Брава Corbin 650.51

Брава Corbin 650.51

Брава Corbin 650.56 с руло

Брава Corbin 650.56 с руло

Брава Ikon Кralltec с врътка и ключ

Брава Ikon Кralltec с врътка с ключ.

Брава Ikon Кralltec с врътка

Брава Ikon Кralltec с врътка.

Брава Abloy ЕL 460

Eлектромеханична брава Abloy ЕL 460.

Най - качествените брави за алуминиеви вратиБрави за алуминиеви врати

Каталогът ни разполага с голямо разнообразие от висококачествени брави за врати с повишена степен на сигурност. Особено внимание сред предлаганите от нас заключващи механизми заслужават бравите за врати с PVC и алуминиева дограма.

Бравите за алуминиеви врати се отличават с малко по-различна структура от стандартните основни брави- те са със скъсено разстояние от челната планка до отвора за ключ, за да вместят в размерите на вратата.

Клиентите ни имат възможност да изберат между едни от най-добрите брави за алуминиеви врати на пазара. Магазинът ни предлага разнообразие от модели с устойчив корпус, защитен от корозия и износване, както и от възможност за счупване. Ние разполагаме както с езикови, така и с ролкови модели, за да успеем да отговорим на стандартите на различни видове врати.

Този тип брави са подходящи както за входни, така и за интериорни врати, а механизма на заключване се различава при отделните разновидности. Продуктите ни са с дълготраен период на експлоатация и ще ви осигурят сигурността и удобството, което търсите.

За връзка с нас

Write a comment