Основни касови тристранни брави

Брава Securemme 2018

Брава Securemme 2018.

Брава securemme-2022

Брава Securemme 2022

Брава securemme-2500

Брава Securemme 2500 за блиндирани врати.

Брава securemme-2530

Брава Securemme 2530

Брава Fiam 443

Брава FIAM 443

Брава FIAM 648

Брава FIAM 648

Брава FIAM 223

Брава FIAM 223

Брави моделиОсновни касови тристранни брави

Механичните устройства за заключване с повишена степен на сигурност убедително се наложиха на пазара и клиентите, които държат на безопасността си, се ориентират към тях. Тристранните брави са представителен пример за надеждни заключващи механизми, които предоставят възможност за прилагане на допълнителни заключващи системи, или стоманени шипове в горния и долния край на вратата.

Магазинът ни разполага с основни касови тристранни брави, пригодени за предпазване на различни видове входни врати, едни от които са блиндираните. Изработени от висококачествени материали, те са много устойчиви на температурни влияния и опити за проникване с взлом.

Касовото тристранно заключване е много подходящ избор за дома или офиса ви, тъй като механизмът е вграден директно във вратата и е невидим за страничен наблюдател, а допълнителното заключване изключва възможността от нежелано проникване. Тристранните механизми са предназначени както за основна, така и за допълнителна касова брава.

Моделите в каталога ни ще ви предоставят необходимата сигурност, без да се налага подмяна на заключващия механизъм със секретен патрон.

За връзка с нас

Write a comment