Денонощни ключарски услуги

Денонощни ключарски услуги София

Проблемите нямат почивен ден, включително тези, касаещи заключването на входни врати. Ето защо, ние от ключарска фирма Цайс 51 също работим без почивка. Целта е да имаме постоянна готовност на откликнем на нуждите от професионална помощ на всички свои клиенти. От денонощните ни аварийни ключарски услуги могат да се възползват жителите на всички софийски квартали.

Кои ситуации ви задължават да ни повикате?

Има ситуации, свързани с ключалки и ключове, които без преувеличение можем да класифицираме като спешни и неотложни. Когато сте изгубили ключа си, или същият ви е бил откраднат, не е възможно да чакате до сутринта, за да потърсите специалист, който да ви отключи. Особено, когато се касае за кражба на ключове, изчакването работи срещу вас. Личното ви пространство и вещи са изложени на риск да станат плячка на крадците.

Задължението да ни се обадите е породено от опасността от по-големи финансови разходи, в случай че неглижирате проблема. Не се опитвайте да действате сами! Ако намесата на опитен професионалист беше ненужна, нямаше да предлагаме спешни SOS ключарски услуги.

Опитвайки да отключите с подръчни средства и инструменти, рискувате да повредите фатално механизмите на бравата, била тя секретна или обикновена. Цената на качествена брава е по-висока от аварийната ни услуга. Цената на похабените нерви и безпокойство е твърде висока, за да я плащате заради собственото си безразсъдство.

Има и още една ситуация, налагаща да ни потърсите незабавно. В случай че сте дали ключ на човек, който е изгубил вашето доверие, сменете незабавно ключалката, за да ограничите достъпа му вашия дом / бизнес обект. Не чакайте до сутринта, защото злонамерените действия обикновено се извършват през тъмната част от денонощието.

Счупеният ключ, включително когато част от него е заседнала в патрона на бравата, ви изправя пред две възможности – да разбиете ключалката или да ни повикате. С едното решение ще постигнете невероятна бъркотия, оставяйки дома си незащитен – незаключен. С другото си осигурявате светкавична помощ, защото екипите ни са в готовност денонощно 24/7. Без поражения и без излишен хаос ще ви помогнем да си влезете у дома.

ИМАТЕ НУЖДА ОТ КОНСУЛТАЦИЯ С КЛЮЧАР?СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Какво ще получите?

Принудени да се възползвате от нашите аварийни SOS ключарски услуги, със сигурност мислите, че ще получите единствено висока сметка, която ще трябва да платите. Затова бързаме да ви успокоим, че срещу цената вие ще получите преди всичко бърза и адекватна професионална помощ.

Аварийните ни екипи покриват всички столични квартали. Това означава, че ще бъдат на вашия адрес в минимален срок, за да решат незабавно проблема. Услугите ни включват аварийно отключване на всякакви заключващи механизми – от най-простите до последно поколение електронни и електромеханични брави.

Освен това, извършваме поправка на място на счупени (умишлено или неволно) ключалки плюс изваждане на заседнали в патрона парчета от ключове. Предлагаме изработка на ключове, преработка на брави от касови на секретни със защита и бронировка. Работим с всички налични на българския пазар, лицензирани вносители на заключващи се механизми и обков – дръжки, шпионки, розетки.

От нас ще получите най-добрата спешна ключарска услуга на цена, много по-изгодна от тази на други ключарски фирми, действащи на територията на София. Нашият професионализъм е добре известен на хиляди столичани, възползвали се от професионалните ни услуги. В делник и празник, денем и нощем, аварийните ни екипи са изцяло на ваше разположение.

 

За връзка с нас