Ключар и автоключар в Надежда

Ключар и автоключар в НадеждаНа адреса на сервиза за специализирани ключарски услуги в квартал Надежда ще откриете едни от най-компетентните експерт-ключари в град София. Всички ключарски сервизи, представени в каталога ни с услуги, са обекти с дългогодишен опит, предлагащи пълен набор от професионални ремонтни и монтажни дейности.

Ключарската фирма е изключително популярна и сред своите клиенти от цяла София. Екипът от специалисти се справя отлично с всякакви битови, аварийни и автоключарски проблеми и се отзовава на обаждане за броени минути по всяко време на денонощието – 24/7.

Услугите на утвърдената фирма включват:

Стандартни

Екипът на квалифицирания ключар в Надежда извършва ремонт, подмяна и монтаж на всякакъв вид заключващи устройства и системи за контрол на достъп (брави, патрони, ключалки, автомати за врата, антипаник механизми), прекодиране на брави и патрони, както и отлична преработка на касова брава в секретна.

Изработката на ключове( касови, секретени, ямкови, кръстати, помпови, сейфови и автоключове), контактни и безконтактни чипове,  е отново рутинна задача за специалистите. Монтирането на бронировка върху брава, кодиране, прекодиране и програмиране за заключвания и създаването на дубликати, също е неделима част от услугите на фирмата.

ИМАТЕ НУЖДА ОТ КОНСУЛТАЦИЯ С КЛЮЧАР?СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Авто-заключване

Професионалният ключарски сервиз ще намери най-подходящото решение и при проблем с автомобилните заключващи системи.Фирмата извършва ремонт, подмяна, монтаж и аварийно отключване на ключалки за автомобилни врати, стартери и багажници, както и изработване на ключове с чип, и последващата им поддръжка.

Квалифицираният автоключар на територията на квартал Надежда ще ви осигури следните удобства:

  • Ремонт на автомобилна ключалка
  • Аварийно отключване на МПС
  • Изработка, кодиране и прекодиране на автомобилен ключ
  • Синхронизация на транспондер
  • Синхронизация на дистанционно управление, подмяна на батерия и смяна на бутони
  • Изключване на имобилайзер
  • Промяна на механичен код. Декодиране

Аварийни

Спешните ситуации изискват незабавна намеса, а екипът на сервиза в квартал Надежда е винаги на разположение на клиентите си. Списъкът с  аварийни ключарски дейности включва отключване и пренареждане на всякакъв тип брави, успешен ремонт на счупени ключалки, брави и патрони, както и аварийно отваряне на каси и сейфове с висока степен на защита, заедно с монтаж на допълнителна шифрова брава.

Сервизните техници предоставят разрешение и за всяка неприятна ситуация с автомобила ви. Клиентите получават пълен набор от профилирани ключарски услуги, чието качество създава на собственика реноме на изключително способен автоключар в района на този столичен квартал.

Фирменият екип на професионалния ключар предлага профилирани услуги на изключително достъпни цени. Вече имате възможност да се доверите на доказани специалисти, и то в непосредствена близост до дома ви, във всеки ден от седмицата.

🔑 Какво е Master Key система и защо се смята за подходяща за кооперации и административни сгради❓

Master Key системите позволяват да се организира специален режим на заключване с достъп до отделни помещения и съоръжения в дадена сграда. При него всеки от потребителите може да отключва със собствения си ключ само помещенията, до които има право на достъп. Ако планирате внедряване на такава система, потърсете екипа ни в кв. Надежда, който да ви препоръча и инсталира подходяща за нуждите ви Master Key система.

🔑 Извършвате ли монтаж на обикновени брави и дръжки❓

Да. Клиентите ни в Надежда могат да заявят монтаж или смяна на брава, както и подмяна на отделни механизми, включително дръжки за врата. Цените ни за монтаж и смяна на брава или само на дръжки са изключително достъпни. Имайте предвид, че професионално направеният монтаж гарантира дългосрочна и безпроблемна работата на бравата.

🔑 Възможно ли е да се промени посоката на една брава – от лява в дясна и обратно❓

При повечето секретни и патронни брави това е напълно възможно, но за целта е необходимо техниците ни да разглобят новата брава, за да я преработят. Препоръчваме да поверите монтажа на нови брави на нашите специалисти в Надежда, които ще ви предоставят хардуер с правилната посока, за да не се налага преработка, което допълнително ще оскъпи монтажните работи.
За връзка с нас