Надежда

На адреса на сервиза за специализирани ключарски услуги в квартал Надежда ще откриете едни от най- компетентните специалисти- ключари в град София. Всички ключарски сервизи, представени в каталога ни с услуги, са обекти с дългогодишен опит, които предлагат пълен набор от ремонтни и монтажни дейности.

Фирмата на специалистът- ключар в Надежда е изключително популярна и сред клиенти от цяла София. Екипът от специалисти се справя отлично с всякакви битови, аварийни и автоключарски проблеми и се отзовава на обаждане за броени минути.

Стандартни ключарски услуги

 Екипът на квалифицирания ключар в Надежда извършват ремонт, подмяна и монтаж на всякакъв вид заключващи устройства и системи за контрол на достъп (брави, патрони, ключалки, автомати за врата, антипаник механизми), прекодиране на брави и патрони, както и отлична преработка на касова брава в секретна. Изработката на ключове( касови, секретени, ямкови, кръстати, помпови, сейфови и автоключове), контактни и безконтактни чипове, монтаж на бронировка върху брава, кодиране и прекодиране програмирането им и създаването на дубликати, също е неделима част от услугите на фирмата.

Аварийни ключарски услуги

Спешните ситуации изискват незабавна намеса, а екипът на сервиза в квартал Надежда винаги е на разположение на клиентите си. Списъкът с дейностите му съдържа отключване и пренареждане на всякакъв тип брави, успешен ремонт на счупени ключалки, брави и патрони, както и аварийно отваряне на каси и сейфове с висока степен на защита, заедно с монтаж на допълнителна шифрова брава. Сервизните техници предоставят разрешение и за всяка неприятна ситуация с автомобила ви- клиентите получават пълен набор от профилирани услуги, чието качество създава на собственика реноме на изключително способен автоключар в район Надежда.

Автоключарски услуги 

Автоключарските дейности изискват опит и наличие на подходяща софтуерна техника. Сервизните специалисти в квартал Надежда отговарят и на двете условия, и предоставят на клиентите си пълен набор от професионални услуги:

  • Изработка, кодиране и прекодиране на автомобилен ключ. Извличане на секюрити код

Изработката на нов автомобилен ключ винаги е свързано с “ обучаването “ му- синхронизиране на чипа, върху който може да се постави информацията от стария ключ, с имобилайзера, което се извършва през ОБД буксата или модула.

  • Ремонт на автоключалка
  • Изключване на имобилайзер

При блокирал или откраднат автоключ, електронната защита трябва да бъде изключена. Специалистите ни извършват услугата директно през ОБД буксата на автомобила, чрез демонтиране на целия модул ( при някои автомобили са повече от един), или с монтаж на емулатор

  • Аварийно отключване на МПС
  • Синхронизация на транспондер

Вграденият чип с електронна информация за автомобила ви трябва да осъществи връзка с имобилайзера, за да запалите автомобила си. При блокиране на тази функция, чипът трябва да се препрограмира или да се изработи нов автоключ, върху който се прехвърля уникалния информационен код на стария ( при ключовете с криптиран код  се извлича информация директно от борд компютъра на авотомобила )

  • Подмяна на батерия и синхронизиране на дистанционно управление

Сервизът ни извършва обучение на оригинално дистанционно управление, присъстващо като част от всички автомобили, произведени след 2000г.,  и на дистанционно за допълнителна аларма, както и възстановяване на загубена синхронизация( със софтуерна техника през ОБД буксата или без диагностика )

  •  Смяна на механичен код

Ключалките на автомобила, както и патронът на стартера, са изработени с уникален дизайн, който задължително се променя при загуба или кражба на автоключ, преди да се премине към нарязването на нов.

Фирменият екип на професионалния ключар в Надежда извършва профилирани услуги на изключително достъпни цени. Вече имате възможност да се доверите на доказани специалисти, и то в непосредствена близост до дома ви, във всеки ден от седмицата!

 

Свържете се с нас за повече информация