Ключар и автоключар в Надежда

Ключар и автоключар в НадеждаНа адреса на сервиза за специализирани ключарски услуги в квартал Надежда ще откриете едни от най-компетентните експерт-ключари в град София. Всички ключарски сервизи, представени в каталога ни с услуги, са обекти с дългогодишен опит, предлагащи пълен набор от професионални ремонтни и монтажни дейности.

Ключарската фирма е изключително популярна и сред своите клиенти от цяла София. Екипът от специалисти се справя отлично с всякакви битови, аварийни и автоключарски проблеми и се отзовава на обаждане за броени минути по всяко време на денонощието – 24/7.

Услугите на утвърдената фирма включват:

Стандартни

Екипът на квалифицирания ключар в Надежда извършва ремонт, подмяна и монтаж на всякакъв вид заключващи устройства и системи за контрол на достъп (брави, патрони, ключалки, автомати за врата, антипаник механизми), прекодиране на брави и патрони, както и отлична преработка на касова брава в секретна.

Изработката на ключове( касови, секретени, ямкови, кръстати, помпови, сейфови и автоключове), контактни и безконтактни чипове,  е отново рутинна задача за специалистите. Монтирането на бронировка върху брава, кодиране, прекодиране и програмиране за заключвания и създаването на дубликати, също е неделима част от услугите на фирмата.

ИМАТЕ НУЖДА ОТ КОНСУЛТАЦИЯ С КЛЮЧАР?СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Авто-заключване

Професионалният ключарски сервиз ще намери най-подходящото решение и при проблем с автомобилните заключващи системи.Фирмата извършва ремонт, подмяна, монтаж и аварийно отключване на ключалки за автомобилни врати, стартери и багажници, както и изработване на ключове с чип, и последващата им поддръжка.

Квалифицираният автоключар на територията на квартал Надежда ще ви осигури следните удобства:

  • Ремонт на автомобилна ключалка
  • Аварийно отключване на МПС
  • Изработка, кодиране и прекодиране на автомобилен ключ
  • Синхронизация на транспондер
  • Синхронизация на дистанционно управление, подмяна на батерия и смяна на бутони
  • Изключване на имобилайзер
  • Промяна на механичен код. Декодиране

Аварийни

Спешните ситуации изискват незабавна намеса, а екипът на сервиза в квартал Надежда е винаги на разположение на клиентите си. Списъкът с  аварийни ключарски дейности включва отключване и пренареждане на всякакъв тип брави, успешен ремонт на счупени ключалки, брави и патрони, както и аварийно отваряне на каси и сейфове с висока степен на защита, заедно с монтаж на допълнителна шифрова брава.

Сервизните техници предоставят разрешение и за всяка неприятна ситуация с автомобила ви. Клиентите получават пълен набор от профилирани ключарски услуги, чието качество създава на собственика реноме на изключително способен автоключар в района на този столичен квартал.

Фирменият екип на професионалния ключар предлага профилирани услуги на изключително достъпни цени. Вече имате възможност да се доверите на доказани специалисти, и то в непосредствена близост до дома ви, във всеки ден от седмицата.

За връзка с нас