Ключар и автоключар в квартал Изток

Ключар и автоключар в квартал Изток

Никой заключващ механизъм и система за контрол на достъп не е толкова добра, че да бъде изцяло защитена срещу повреди. Освен това, съвременните продукти постоянно предоставят възможност да бъде направена подмяна на наличния хардуер с по-усъвършенстван продукт.

Професионалният ключарски сервиз е наясно с всички удачни варианти за вратите на дома, офиса и автомобила ви. Ако адресът му се намира в близост до вас, тревогите относно ключарските проблеми стават безпредметни. Сайтът ни ви дава достъп до координатите на отличен ключар с ателие в квартал Изток в град София, предоставя пълен набор от най-важните профилирани дейности, сред които:

Отключване на сейфове и други съоръжения за съхранение на вещи

Блокирала ключалка, дефектирала брава или заклещен ключ са нормални ежедневни ситуации за техниците от ателието за спешни ключарски услуги в столичния квартал Изток. Те се справят с всеки проблем и дефект на заключването, включително с най-старите механизми и най-новите системи.

Екипът предлага аварийно отключване и пренареждане на всякакъв тип брави, както и ремонт на повредени ключалки, брави и патрони, а също и отваряне на каси и сейфове с висока степен на защита. Можете да ги повикате за монтаж на допълнителна шифрова брава, както и аварийно отключване на МПС.

ИМАТЕ НУЖДА ОТ КОНСУЛТАЦИЯ С КЛЮЧАР?СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Ключарски услуги за дома

Ежедневните ситуации, налагащи професионалната намеса на ключарското ателие са изключително разнообразни. Проблемите със заключването са причина за стрес, но с помощта на експертите по ключалките, разрешаването им е бързо и лесно.

Фирмата предлага голям списък от дейности на своите частни клиенти, сред които: ремонт, подмяна и монтаж на заключваща система за входна врата, включително високозащитени автомати за врата и антипаник механизми. Можете да поискате също поставяне на бронировка срещу разбиване на ключалка и влизане с взлом.

Обърнете се към ключаря и за изработка на всички видове ключове – касови, секретни, ямкови, кръстати, помпови, сейфови и автоключове, контактни/безконтактни чипове, а защо не и за кодиране и прекодиране, изработка на ключови дубликати и преработка на касови брави в секретни?

Авто ключар

Специалистите от ключарското ателие са познати сред клиентите си като екипът на най-добрият автоключар в района на квартал Изток. Те извършват базови автоключарски услуги, свързани със заключващи системи на всички съвременни модели автомобили. Сред дейностите ще срещнете:

  • Основен ремонт на автомобилна ключалка;
  • Аварийно отключване на МПС;
  • Изработка, кодиране и прекодиране на автомобилен ключ;
  • Синхронизация на дистанционно управление, подмяна на батерия и смяна на бутони;
  • Синхронизация на транспондер;
  • Изключване на имобилайзер;
  • Промяна на механичен код – декодиране.

Специализираният сервиз за ключарски и автоключарски услуги в район Изток работи на изключително изгодни цени, достъпни за всеки клиент. Реакцията е винаги експедитивна и адекватна независимо от сложността на услугата. Можете да се свържете с фирмата по всяко време на денонощието в делничен и празничен ден на посочените в сайта телефони.

🔑 Изработват ли се ключови дубликати в ключарския ви център в кв. Изток и на каква цена❓

Във всеки от локалните ни ключарски ателиета се изработват ключови дубликати. Разполагаме с най-модерните професионални машини, които ни позволяват да предложим бързина и отлично качество на изработките. Невъзможно е да дадем конкретна информация за цената, защото тя се определя от вида на ключа, който ще дублираме. Цената за копие на обикновен секретен ключ е минимална, докато тези с по-рядък и сложен профил се копират на по-висока цена.

🔑 Изработиха ми копие на ключ от дубликат, което влиза трудно в патрона и изисква много усилия и време, за да отключи вратата – можете ли да го поправите❓

Препоръчваме ви да занесете ключа в центъра ни в кв. Изток, заедно с оригинала или поне с копието, по което е изрязан проблемният ключ. Изработката на дубликати от копия на ключове по начало са с по-ниско качество, тъй като при всяко следващо дублиране се губи част от фините срезове на ключа. Може да се наложи ключът да се доизшлайфа или да се изработи ново копие. По възможност винаги предоставяйте оригинала за копиране.

🔑 Ремонтирате ли антивзлом брави с паспорти – правите ли копия на ключове за тях❓

Нашата компания е оторизиран дилър на антивзломните брави GERDA TITAN, FIAM, MAUER, SECUREMME, CISA, MULTILOCK, както и сервизен център за заключващите механизми ABLOY. Във всеки наш обект, включително този в кв. Изток, може да се извърши ремонт на специална брава, както и да се направи дубликат на ключ, но за целта е нужно да предоставите паспорт или номер на картата на бравата.
За връзка с нас