Ключар и автоключар в Люлин

Ключар и автоключар в Люлин
Случвало ви се ключалката у дома ви да заяде или ключът да се счупи и да остане в ключалката? А случвало ли ви се е вратата на колата ви да се самозаключи, докато двигателят работи? Действително безизходни ситуации, които биха притеснили всеки от нас, особено, ако ни се случат в квартал, където пристигането на опитен специалист- ключар отнема поне час.

За щастие, подобни неудобства са рядкост в последните години, тъй като в столицата се откриват огромен брой ключарски сервизи. Един от доказано квалифицираните обекти е фирма за ключарски услуги в квартал Люлин, спечелила значителна клиентела от цяла София. Фирмата е специализирана в изпълнението на пълния набор стандартни, аварийни и автоключарски операции, нужни в ежедневието ни.

Екипът от специалисти пристига светкавично на адрес, готов да разреши проблемите ви във всеки ден от седмицата. Вашето обаждане до ключарския сервиз в квартала е най-разумното решение, ако се нуждаете от:

Ремонт, подмяна и монтаж на заключваща система за контрол на достъпа

Екипът на доказалия се майстор ключар в Люлин извършва ремонт и монтаж на всякакъв тип заключващи системи за входна врата- брави, патрони, автомати за врата и защитни антипаник механизми. Освен това, специалистите преработват касови брава в секретни,  прекодират брави и патрони с висока степен на защита, и поставят бронировка върху брави.

Естествено, изработката на всякакъв тип ключовe( касови, секретени, ямкови, кръстати, помпови, сейфови и автоключове), контактни / безконтактни чипове,  кодиране/ прекодиране и създаването на дубликати също са част от услугите на сервиза.

ИМАТЕ НУЖДА ОТ КОНСУЛТАЦИЯ С КЛЮЧАР?СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Отключване на каси, сейфове и други съоръжения за съхранение на ценни вещи

Всички каси и сейфове са снабдени с механизми за заключване с висока степен на защита, които изключват възможността от нерегламентирано отключване. Блокиралата ключалка е признак, че е необходима намесата на професионалист.

Перфектно обученият екип на столичния ключар отключва всякакъв тип каси и сейфове, монтира допълнителни шифрови брави и възстановява работоспособността на устройствата в случай на неволна и умишлена повреда. За целта се използва последно поколение професионална техника, а опитът помага за бързото изпълнение на задачата.

Автоключарски услуги

Специалистът по ключарски услуги е и автоключар с изградено реноме в квартал Люлин, който предлага професионално разрешаване на проблеми и затруднения в отключването и стартирането на автомобила ви. Екипът осъществява пълен набор от услуги, свързани с автомобилните заключващи системи, като ремонт на автоключалки, аварийно отключване на МПС и изработка на автоключове.

Процедурата по изработка и обучение на автоключ е нужна, защото всички авто ключове са синхронизирани към автомобила с уникална информация, съдържаща се в чипа на заключващото устройство. Невъзможността за стартиране, и загубата на ключовете налагат изработката на нови.

Те трябва да се “ обучат “ от специалист, използващ специална апаратура. С обучението на ключа, уникалния код на устройството се синхронизира към имобилайзера, през ОБД буксата / модула, и чак след това се извършва нарязване на нов ключ. В случай на наличен ключ, но със загубена синхронизация, екипът извършва повторно програмиране.

Понякога е нужно и адаптиране на транспондер. Всички съвременни автомобилни ключове се изработват с транспондер – миниатюрен електронен чип, съдържащ уникален информационен код за автомобила. Неработещият транспондер трябва се настрои отново посредством специална софтуерна програма. Възможно е да се изработи и нов автоключ, върху който се прехвърля информацията от стария.

Подмяна на батерия и синхронизиране на дистанционно управление е друга дейност, от която можете да се възползвате. Сервизът извършва обучение на оригинално дистанционно управление, и на дистанционно за допълнителна аларма, както и възстановяване на загубена синхронизация. Понякога се налага да се направи и деактивиране на имобилайзер.

Квалифицираният ключар и специализираният му екип в Люлин извършват всички тези услуги на невероятно достъпни цени. Свържете се със сервиза незабавно, за да получите адекватно решение на всеки възможен проблем. Възползвайте се от безупречна професионална помощ по всяко време – 24/7.

🔑 Кои ваши услуги са подходящи за жилищните блокове в квартал Люлин❓

Живущите в кв. Люлин могат да се възползват от всички професионални услуги, предлагани от ключарската ни компания. Специално за жилищните блокове сме разработили набор от дейности, целящи да подобрят контрола и сигурността в отделните входове. Това включва монтаж и поддръжка на всички видове заключващи системи за входни врати – електрически, електромагнитни и електронни брави с чип, както и изработка на различен брой чипови ключове.

🔑 Какви видове ключове за електронни брави изработвате❓

Фирмения ни център в Люлин разполага с модерна професионална апаратура, което позволява на място да бъдат изработвани дубликати на всички видове контактни и безконтактни чипови ключове. Извършваме също кодиране и прекодиране на електронни ключове за входни врати и автомобили със синхронизация на последните за комуникация със заключващото устройство на автомобила.

🔑 За колко време извършвате аварийно отключване на автомобил❓

Скоростта на действие при аварийно отключване на автомобил зависи изцяло от сложността на заключващата система и от моментната ситуация. Използваме едни от най-ефективните и следователно бързи методи на действие, но ситуации като счупен в ключалката ключ или разбита ключалка може да отнемат малко повече време. За да не се налага да действаме агресивно при форсмажорни обстоятелства, препоръчваме никога да не оставяте малки деца и домашни любимци сами в превозното средство.
За връзка с нас