Люлин

Случвало ви се ключалката у дома ви да заяде или ключът да се счупи и да остане в ключалката? А случвало ли ви се е вратата на колата ви да се самозаключи при работещ двигател? Действително безизходни ситуации, които биха притеснили всеки от нас, особено, ако ни се случат в квартал, където пристигането на опитен специалист- ключар отнема поне час. За щастие, подобни неудобства са рядкост последните години, тъй като в столицата се откриват огромен брой ключарски сервизи. Един от доказано квалифицираните обекти е фирма за ключарски услуги в квартал Люлин, която си е спечелила значителна клиентела от територията на цяла София. Фирмата е специализирана в извършването на всички стандартни, аварийни и автоключарски услуги, които възникват в ежедневието ни.

Екипът от специалисти пристигат светкавично на адрес и са готови да разрешат проблемите ви във всеки ден от седмицата. Вашето обаждане до сервиза за ключарски услуги в Люлин е най-разумното решение, ако се нуждаете от:

Ремонт, подмяна и монтаж на заключваща система за контрол на достъпа

Екипът на специализирания сервиз извършва ремонт и монтаж на всякакъв тип заключващи системи за входна врата- брави, патрони, автомати за врата и защитни антипаник механизми. Освен това, специалистите преработват касови брава в секретни,  прекодират брави и патрони с висока степен на защита, и поставят бронировка върху брави. Естествено, изработката на всякакъв тип ключовe( касови, секретени, ямкови, кръстати, помпови, сейфови и автоключове), контактни/безконтактни чипове,  Кодиране/ прекодиране и създаването на дубликати също са част от услугите на сервиза.

Отключване на каси, сейфове и други съоръжения за съхранение на ценни вещи

Всички каси и сейфове са снабдени със заключващи механизми с висока степен на защита, които изключват възможността от нерегламентирано отключване. Блокиралата ключалка е признак, че е необходима намесата на професионалист. Профилираният екип на майсторът ключар в Люлин отключва всякакъв тип каси и сейфове, монтира допълнителни шифрови брави и възстановява работоспособността на устройствата при повреда.

Автоключарски услуги

Специалистът по ключарски услуги е и автоключар с изградено реноме в квартал Люлин, който предлага професионално разрешаване на затруднения в отключването и стартирането на автомобила ви. Екипът извършва пълен набор от услуги за автомобилни заключващи системи:

  • Ремонт на автоключалка

Механичната поправка на ключалка е елементарна процедура за специалистите от ключарското ателие в центъра.

  • Аварийно отключване на МПС

Изключително спешна ситуация, която ключарският екип разрешава с съвременни инструменти. При загубен или откраднат ключ се препоръчва изработката на нов.

  • Изработка и обучение на автоключ

Всички авто ключове са синхронизирани към автомобила с уникална информация, съдържаща се в чипа на заключващото устройство. Невъзможността за стартиране, или загубата на ключа налага изработката на нов, който трябва да се “ обучи “ от специалист- със специална апаратура уникалния код на устройството се синхронизира към имобилайзера, през ОБД буксата или модула, и чак след това се извършва нарязване на нов ключ. В случай на наличен ключ, но със загубена синхронизация, екипът ни извършва повторно програмиране.

  • Аварийно отключване на МПС
  • Адаптиране на транспондер

Всички съвременни автомобилни ключове се изработват с транспондер- миниатюрен електронен чип, съдържащ уникален информационен код за автомобила.. Неработещият транспондер трябва се настрои отново със специална софтуерна програма, или да се изработи нов автоключ, върху който се прехвърля информацията от стария ( при ключовете с криптиран код това е невъзможно и се извлича информация от борд компютъра на авотомобила )

  • Подмяна на батерия и синхронизиране на дистанционно управление

Сервизът ни извършва обучение на оригинално дистанционно управление, и на дистанционно за допълнителна аларма, както и възстановяване на загубена синхронизация ( със софтуерна техника през ОБД буксата или без диагностика )

  • Деактивиране на имобилайзер

Защитната имобилайзер система присъства във автоключове с транспондер, за автомобили, произведени след 1995 г. Ако ключът е с временно блокирали функции, или е загубен / откраднат, електронната защита трябва да се изключи. Това е специализирана ключарска услуга, която се извършва през специална ОБД букса на автомобила чрез демонтиране на целия модул ( при някои автомобили са повече от един), или с монтаж на емулатор

  • Смяна на механичен код

Ключалките на входните врати и багажника, както и стартера, са проектирани с уникален код, който задължително се променя при загуба на автоключ, преди нарязване на нов ключ.

Квалифицираният ключар и специализираният му екип в Люлин извършва всички тези услуги на невероятно достъпни цени. Свържете се със сервиза, при всеки възможен проблем!

 

Свържете се с нас за повече информация