Автоключарски услуги

Автоключарски услуги – Цайс 51

Автомобилното заключване става все по-сложно като технология и компоненти, а това неизбежно води до редица проблеми в неговата работа. Макар и създадена с цел да повиши защитата на превозните средства и да улесни ежедневието на самите водачи, електрониката си остава нож с две остриета. Случвало ли ви се е да оставите ключовете в стартера и вратите на колата ви да се заключат автоматично? Значи знаете колко важно е да имате под ръка телефона на добър автоключар в София, който да реагира мигновено.

Цайс 51 ЕООД е компания с дългогодишен опит в ключарските услуги, в това число и в автоключарската дейност. Знаейки колко капризни и непредвидими могат да бъдат понякога сложните механизми на автомобилното заключване, ние се постарахме да разработим богата гама автоключарски услуги, с които да помогнем на всички собственици и водачи на автомобили, независимо от марката, модела и вида на заключаващата система на тяхното превозно средство.

Ситуациите, в които можете да ни потърсите са безброй, като ние съветваме своите потенциални клиенти да не предприемат необмислени стъпки по отключване или поправка на ключалката на стартера, без да разполагат с необходимите познания, опит и професионални инструменти. В желанието си да спестите пари, е твърде вероятно да нанесете допълнителни щети, които ще усложнят работата на всеки ключар за коли и неизбежно ще повишат стойността на услугата.

На нас можете да разчитате при:

  • Изгубени или повредени автоключове

На всеки може да се случи да изгуби ключовете от личния си или служебен автомобил, като не са изключени и случаите на кражба. В този случай ние, като надежден автоключар в София можем да ви предложим няколко удачни варианта. Можете да закупите оригинален ключ, както и пълната гама авто заключващи устройства на място от фирмените ни магазини или онлайн, в случай че този вариант ви устройва. Можете също да поискате изработка или ремонт на повреден авто-ключ, както и пълна подмяна на заключването, което е препоръчително в случай на кражба.

  • Неволно заключени автомобилни врати

Отключването на автомобилна врата за нас е толкова лесно, колкото и за авто-крадците, с разликата, че ние няма да повредим сложната заключваща система и няма да злоупотребим с вашето доверие. Като лицензиран и наистина добър автоключар, ние ще ви помогнем където и да се намирате, независимо по кое време на денонощието сте изпаднали в тази неловка ситуация.

За целта използваме както най-добрите професионални средства, така и опита и умението, които сме придобили през годините. Можем да отключим не само вратите на вашето возило – без значение дали са с електронно или механично заключване, но и капачката на резервоара, отключваща се с отделен ключ, който хората губят най-често.  Работим по всяко време на денонощието. Не случайно се представяме и като авариен автоключар.

  • Прекодиране и ремонт на авто-ключалки

Когато закупите автомобил втора ръка от напълно непознат и дори съмнителен човек, първото, което трябва да направите е да се обърнете към най-добрите професионални автоключари в София, каквито сме ние. Ние можем да прекодираме електронната заключваща система, както и да подменим изцяло всички автоключалки и по този начин да ви защитим от некоректни действия. Никога не можете да бъдете напълно сигурни, че продавачът не е запазил дубликат на всички ключове от автомобила.

Поправката на автоключалки, както и подмяната на амортизирани такива е част от професионалните ни ключарски услуги, защото това са дейностите, които се търсят изключително често от собствениците на автомобили. Модерните автомобили използват чувствителна електронна заключваща система, която се поврежда бързо при интензивна и често неправилна употреба. Ние можем да се справим с дори най-сложната задача, защото познаваме в детайли най-новите разработки при електронните авто системи.

Защо да изберете точно нас?

Причините да изберете именно нас за свой доверен автоключар са комплексни. На първо място, ние сме специализирана компания с над 50 годишен опит в ключарската дейност, а това говори красноречиво за нашия професионализъм и коректност. Автомобилът е най-ценното имущество за голям брой наши сънародници, а в такъв случай е крайно неуместно да поверят най-скъпото, което притежават на случайни хора със съмнителна репутация.

Не можем да не изтъкнем и качеството на продуктите, с които работим. Поверявайки ни задачата да ви предложим нова заключваща система, със сигурност не бихте очаквали да ви предоставим нискокачествен продукт, който ще трябва да ремонтирате постоянно. Ние имаме за цел да повишим защитата на вашето возило и да ви създадем максимално потребителско задоволство, а това означава да използваме единствено оригинални продукти на утвърдени марки.

Избирайки нас като свой доверен ключар за коли в София, вие получавате бърза реакция във всяка ситуация. Можете да ни потърсите в празник и делник, рано сутрин или през нощта – ние няма да ви оставим да чакате. Автомобилът е особено важен актив, който ни дава удобство, независимост и възможност да отидем навсякъде – това е максимата, от която се ръководим.

Бързината на работа е нещо, с което се гордеем, защото знаем, че времето на всеки човек е оскъдно. Независимо дали сте заключили ключовете в колата си или се нуждаете от нов ключ, смяна на ключалка или препрограмиране на чип, нашите експерти ще ви помогнат възможно най-бързо. Бързината на действие при нас се дължи на перфектната комбинация от знания, опит и професионална техника, което ви гарантира, че ще можете да използвате автомобила си в най-кратки срокове.

Можем да помогнем на всички превозни средства

Ние не сме онзи автоключар в София, който ще ви каже, че не се занимава с пълната гама автоключалки. Можем да помогнем на всички водачи, независимо дали става въпрос за леки коли, мотори, ванове, микробуси или тежкотоварни автомобили. За нас заключващите авто системи, в това число и ключалките на автомобилните стартери са позната територия, която не може да ни изненада с нищо. Можем както да ги отключим без да нанесем поражения, така и да ремонтираме, подменим и предоставим готови ключове.

Много повече от ключарски услуги

Цайс 51 ви предлага съвършено подготвени авто-ключарски услуги, като това далеч не включва единствено професионално извършени дейности. Ние предлагаме много повече под формата на разбиране и желание да ви помогнем по най-удобен и изгоден за вас начин. Ние не само ще отстраним проблемите с ключалките на вашия автомобил, но и ще ви дадем важни професионални съвети как да повишите защитата на превозното средство и как да си гарантирате максимално удобство.

Препоръчваме да запишете нашите контакти в телефона си, за да ги имате под ръка винаги, когато се наложи да потърсите спешно автомобилен ключар в София. Ние сме компанията, на която спокойно можете да се доверите и на която можете да разчитате 24/7.

 

Свържете се с нас за повече информация относно нашите автоключарски услуги