Автоключарски услуги

автоключар в София

Цайс 51 ЕООД е компания с дългогодишно присъствие в ключарския занаят, в това число и в автоключарската дейност. Знаейки колко капризни и непредвидими могат да бъдат сложните механизми на автомобилното заключване, се постарахме да разработим богата гама автоключарски услуги, с които да бъдем полезни на собствениците и водачите на автомобили, независимо от вида на заключаването на тяхното превозно средство.

Защо ви нужен доказан професионалист?

Автомобилното заключване става все по-сложно като технология и компоненти, водейки неизбежно до редица проблеми в неговата работа. Макар и създадена с цел да повиши защитата на превозните средства и да улесни ежедневието на самите водачи, електрониката си остава нож с две остриета.

Случвало ли ви се е да оставите ключовете в стартера и вратите на колата ви да се заключат автоматично? Значи знаете колко важно е да имате под ръка телефона на добър автоключар в София, готов да реагира мигновено на вашето обаждане.

Ситуациите, принуждаващи ви да ни потърсите са безброй. Съветваме своите потенциални клиенти да не предприемат необмислени стъпки по отключване и поправка на ключалката на стартера, без да разполагат с необходимите познания, опит и професионални инструменти.

В желанието си да спестите пари, е твърде вероятно да нанесете допълнителни щети, способни да усложнят работата на всеки ключар за коли и неизбежно да повишат стойността на услугата. Да не забравяме и похабеното напразно време, защото сложните проблеми се решават по-бавно.

На безупречния ни екип можете да разчитате при:

Изгубени / повредени автоключове

На всеки може да се случи да изгуби ключовете от личния си и служебен автомобил, без да изключваме и случаите на опит за кражба. В случай, че сте избрали нашия екип за свой надежден автоключар, имаме готовност да ви предложим няколко удачни варианта.

Бихте могли да закупите оригинален ключ, а защо не и пълната гама заключващи устройства на място от фирмените ни магазини и онлайн, ако точно този вариант ви устройва. Възможно е също да поискате изработка на нов при повреден авто-ключ, наред с пълна подмяна на заключването. Промяната на заключването е препоръчителна в случай на опит за кражба.

ИМАТЕ НУЖДА ОТ КОНСУЛТАЦИЯ С АВТОКЛЮЧАР?СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Неволно заключени автомобилни врати

Отключването на автомобилна врата за екипа ни е толкова лесно, колкото и за авто-крадците, с разликата, че нашите експерти няма да повредят сложната заключваща система и няма да злоупотребят с вашето доверие. Като лицензиран и наистина добър столичен автоключар, ще ви помогнем, където и да се намирате, независимо по кое време на денонощието сте изпаднали в тази неловка ситуация.

За целта използваме последно поколение професионални средства, наред с опита и умението, придобит през годините. За експертите ни не е проблем да отключат не само вратите на вашето возило – без значение дали са с електронно или механично заключване, но и капачката на резервоара, отключваща се с отделен ключ – него хората губят най-често.  Работим по всяко време на денонощието. Не случайно сме предпочитан авариен автоключар в София.

Прекодиране и ремонт на ключалки

Когато закупите автомобил втора ръка от напълно непознат и дори съмнителен човек, първото, което трябва да направите е да проучите кои са надеждните автоключари в София. Имаме техническата готовност да прекодираме електронната заключваща система и да подменим изцяло всички автоключалки. По този начин ще ви защитим от некоректните действия на продавача, в случай че е запазил дубликат на всички ключове от автомобила.

Поправката и подмяната на амортизирани автоключалки е част от професионалните ни ключарски услуги. Те са дейностите, търсени изключително често от собствениците на автомобили в столицата и близките до нея населени места.

Модерните коли използват чувствителна електронна заключваща система, повреждаща се бързо при интензивна и често неправилна употреба. Способни сме да се справим с дори много сложните задачи, защото познаваме в детайли последните разработки при електронните авто системи и разполагаме с безупречна професионална апаратура.

Защо да изберете точно нас?

Причините да изберете нашата фирма за свой доверен автоключар са комплексни. На първо място имаме над 50 годишен опит в ключарската дейност, а дългогодишната практика говори красноречиво за нашия професионализъм и коректност.

Автомобилът е много ценно имущество за голям брой наши сънародници, а в такъв случай е крайно неуместно да се повери едно толкова скъпо притежание на случайни хора със съмнителна репутация. Редно е да изтъкнем и качеството на продуктите, с които работим.

Поверявайки ни задачата да ви предложим нова заключваща система, със сигурност не бихте очаквали да ви предоставим нискокачествен продукт, който ще трябва да ремонтирате постоянно. Имаме амбицията да повишим защитата на вашето возило и да ви създадем максимално потребителско задоволство. За целта използваме единствено оригинални продукти на утвърдени марки.

Избирайки нашия екип за свой доверен ключар за коли, вие получавате бърза реакция във всяка ситуация. Можете да ни потърсите в празник и делник, рано сутрин и през нощта – няма да ви оставим да чакате. Автомобилът е особено важен актив, създаващ удобство, независимост и възможност да отидем навсякъде – това е максимата, от която се ръководим.

Бързината на работа е нещо, с което се гордеем, защото знаем, че времето на всеки човек е оскъдно. Независимо дали сте заключили ключовете в колата си, нуждаете от нов ключ, смяна на ключалка или препрограмиране на чип, нашите експерти ще ви помогнат светкавично. Бързото и адекватно действие се дължи на перфектната комбинация от знания, дългогодишна практика и професионална техника. Гарантираме, че ще използвате автомобила си в минимален срок.

Готовност да помогнем на всички превозни средства

Ние не сме онзи автоключар в София, който ще ви каже, че не се занимава с пълната гама автоключалки. Притежаваме опита, познанията и оборудването, необходими, за да помогнем на всички водачи, независимо дали става въпрос за леки коли, мотори, ванове, микробуси или тежкотоварни автомобили.

За експертите в екипа ни заключващите автомобилни системи, в това число и ключалките на автомобилните стартери, са позната територия, която не може да ни изненада с нищо. Притежаваме знанията и уменията да ги отключим без да нанесем поражения, а също и да ремонтираме, подменим и предоставим готови ключове.

Много повече от рутинна услуга

Цайс 51 ви предлага съвършено подготвени авто-ключарски услуги, но това далеч не включва единствено професионално извършени дейности. Предлагаме много повече под формата на разбиране и желание да ви съдействаме по най-удобен и изгоден за вас начин.

Не само ще отстраним проблемите с ключалките на вашия автомобил, но и ще ви дадем важни професионални съвети как да повишите защитата на превозното средство и как да си гарантирате максимално удобство. Препоръчваме да запишете нашите контакти в телефона си, за да ги имате под ръка винаги, когато се наложи да потърсите спешно автомобилен ключар в София.

Ние сме компанията, на която спокойно бихте могли да се доверите и на която можете да разчитате винаги – 24/7.

🔑 Кои са предимствата на автоключарските услуги на Цайс51❓

На първо място това е дългогодишното ни присъствие в този сложен и отговорен занаят. За собствениците на скъпи автомобили е особено важно да намерят надежден и коректен автоключар, на когото могат да имат пълно доверие. Повечето притежатели на коли избират нас именно поради тази причина. Друго важно предимство е огромният списък с дейности, които можем да извършим прецизно и със завидна бързина.

🔑 Кои дейности по автомобилното заключване смятате за рутинни❓

Предвид дългогодишната практика на експертите-ключари в нашите екипи, много малко са ситуациите с автомобилното заключване, които могат да ги изненадат. Под рутинни, ние разбираме всички професионални дейности, които могат да бъдат планирани, тоест, не изискват спешната ни намеса. Сред ежедневните операции, с които се заемаме влизат: препрограмиране на транспондер, деактивиране на нежелани чипови ключове, ремонт и подмяна на дистанционни, изработка на ключови дубликати и др.

🔑 Покривате ли вероятни щети, нанесени на автомобила при изпълнение на ключарски операции❓

Високият професионализъм и модерно техническо оборудване, които използваме, ни позволяват да отстраняваме всевъзможни проблеми, без да нанасяме абсолютно никакви щети по поверените ни автомобили. Независимо от сложността на проблема, ние избираме винаги най-сигурните методи, за да сме сигурни, че по колата няма да има дори драскотина, в следствие на нашата намеса. Ако това все пак се случи, щетите, които сме нанесли ще бъдат 100% възстановени.
За връзка с нас