Ключар и автоключар в Дървеница

Ключар и автоключар в ДървеницаЗнаете отлично какво е да се заключите у дома, в офиса или в автомбила си? Ние също, и това е причината да представяме на клиентите си квалифицирани ключарски сервизи, за всеки квартал на столицата. Специализираното ателие за ключарски услуги в Дървеница е пореден пример, как умелите професионалисти си създават огромен брой доволни клиенти.

Фирмата извършва всички базови ключарски услуги, свързани със заключващи системи в дома, офиса и автомобила ни, сред които:

Битови ключарски услуги

Ежедневните проблеми с ключалка, брава или патрон винаги могат да бъдат разрешени, с цялостна подмяна на заключващата система и монтиране на по-модерна система за контрол на достъп. Професионалистите от ателието на специализирания ключар от този квартал на София извършват пълен набор от необходимите ремонтни дейности:

  • Ремонт, подмяна и монтаж на заключваща система за контрол на достъпа, за входна врата, включително високозащитени автомати за врата и антипаник механизми;
  • Поставяне на бронировка- най-сигурната известна защита срещу разбиване на ключалка и влизане с взлом;
  • Изработка на ключове ( касови, секретни, ямкови, кръстати, помпови, сейфови и автоключове ), контактни/безконтактни чипове;
  • Кодиране и прекодиране на ключалки и създаване на ключови дубликати;
  • Преработка на касова брава в секретна и др.
ИМАТЕ НУЖДА ОТ КОНСУЛТАЦИЯ С КЛЮЧАР?СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Аварийни услуги

Понякога бързата реакция е крайно необходима, ето защо, екипът на специализираното ателие за ключарски услуги в този столичен квартал пристигат на адрес за броени минути. Не само това. Той идва напълно подготвен и екипиран да разреши бързо и адекватно сложната ситуация.

Спешните услуги, които са най- често търсени от клиентите, включват: отключване и пренареждане на всички видове брави – касови, секретни, ямкови, помпови и др.Можете спешно да поискате да бъде направен ремонт на повредени ключалки, брави и патрони, както и аварийно отваряне на каси и сейфове с висока степен на защита, а защо не и монтаж на допълнителна шифрова брава и аварийно отключване на МПС?

Автоключар

Ключарската фирма приема значителен брой поръчки, свързани с автомобилни заключващи системи, включително и аварийно отключване на различен вид МПС, което изгражда име на собственика като изключително способен автоключар за района на Дървеница.

Дейностите, от които могат да се възползват жителите на този столичен квартал включват: основен ремонт на автомобилна ключалка; аварийно отключване на МПС; изработка, кодиране и прекодиране на автомобилни ключове; синхронизация на транспондер и на дистанционно управление; подмяна на батерия и смяна на бутони на дистанционно; изключване на имобилайзер и промяна на механичен код – декодиране.

Професионалният ключар в Дървеница извършва сложни процедури на доста изгодни за обикновения клиент цени. Не се колебайте да позвъните или да отидете на адреса, на който се намира ателието на фирмата за конкретния район на столицата.

За връзка с нас