Банишора

Ключарските процедури винаги са необходими, тъй като съвременното ежедневие все по-често преминава в компанията на различни заключващи системи. Ако живеете в квартала на известно разстояние от центъра, може би сте изпадали в затруднено положение, при неволно самозаключване, счупена ключалка, или блокирал механизъм на автомобила ви. Разгледайте профилирания сервиз на специалист- ключар от Банишора, който е популярен с уменията си сред клиенти от цяла София. Екипът от техници извършва пълен набор ключарски услуги, включително и ремонти със специализирана софтуерна техника.

Стандартни ключарски услуги

Майсторът- ключар в района на Банишора предлага всички ключарски услуги, от които клиентите се нуждаят почти ежедневно:

 • Изработване на ключове ( касови, секретни, ямкови, кръстати, помпови, сейфови и автоключове ), контактни/безконтактни чипове и дубликати. Кодиране и прекодиране
 • Монтаж на бронировка. Изключително сигурна защита срещу разбиване на ключалка и влизане с взлом
 • Пренареждане на брави и патрони ( стандартни и с повишена степен на защита )
 • Монтиране и ремонт на заключваща система за контрол на достъпа, за входна врата ( включително високозащитени автомати за врата и антипаник механизми )
 • Преработка на касова брава в секретна

Аварийни ключарски услугиОтключване на каси, сейфове и други съоръжения за съхранение на ценни вещи и документи

Инцидентните ситуации не винаги са комични- понякога те изискват много спешна намеса. Бързината и коректността са качествата, които със сигурност ще откриете на адреса на сервиз за ключарски услуги Банишора. Аварийните технически услуги се извършват с голяма прецизност и показват завидни умения:

 • Отключване и пренареждане на брави ( касови, секретни, ямкови, помпови и др.)
 • Ремонт на повредени ключалки, брави и патрони
 • Аварийно отваряне на каси и сейфове с висока степен на защита
 • Монтаж на допълнителна шифрова брава
 • Аварийно отключване на МПС

Автоключар

Самозаключването на автомобилните врати или капака на багажника са само част от проблемите, които причиняват системите за автомобилно заключване. Ключарското ателие от квартал Банишора притежава дългогодишен опит в основните процедури в тази сфера, и това е причината за изградено име на собственика като изключително способен автоключар в района на Банишора.

 •  Автомобилна ключалка

Счупената ключалка е най- популярната ситуация, която изисква професионална намеса. Поправката на износен или блокиран механизъм е елементарна процедура за ключарския екип от Банишора.

 • Изработка, кодиране и прекодиране на автомобилен ключ

Изработването на нов автоключ често се извършва след загубен или откраднат ключ, а новото заключващо устройство задължително се обучава към имобилайзера, ОБД буксата

 • Аварийно отключване на МПС

Самозаключването на автомобила може да се случа по разнообразни и най-невероятни причини, но за професионалният ключарски сервиз отстраняването им е рутинна процедура .

 • Синхронизация на електронен чип (транспондер)

Вграденият чип с уникален код осъществява връзката с имобилайзера ( електронна защита на ключа ) и блокирането на тази функция не позволява запалване на автомобила. Възстановяването на загубената синхронизация е обичайна процедура, а другото възможно решение е изработка на нов ключ, с прехвърляне на информацията от стария.

 • Изключване на имобилайзер

Загубата, кражбата или повредата на автоключа изискват деактивиране на имобилайзера, през ОБД буксата на автомобила, чрез демонтиране на целия модул ( при някои автомобили модулите са повече от един), или с монтаж на емулатор. При всички случаи, загубеният ключ трябва да бъде подменен. За целта се извлича информацията от имобилайзера, за да се нареже нов автоключ.

 • Синхронизация на дистанционно управление, подмяна на батерия

Дистанционното за автомобил може да блокира при необходимост от смяна на батерията, механична поправка на бутоните, или пък повторна синхронизация към автомобила ви. Операцията  се извършва със специална софтуерна техника,  през диагностичната ОБД буксата или без диагностика.

 • Промяна на механичен код. Декодиране

Загубата или кражбата на автоключ налага пренареждане на ключалката, или декодиране на стария код, и нарязване на нов, съобразно този код.

Възползвайте се от професионалното ателие за ключарски услуги Банишора, което предлага  профилирани и сложни ключарски услуги на много изгодни цени .

 

Свържете се с нас за повече информация