Ключар и автоключар в Банишора

Ключар и автоключар в БанишораКлючарските процедури са винаги необходими, тъй като ежедневието ни все по-често преминава в компанията на различни заключващи системи. Ако живеете в квартала на известно разстояние от центъра, може би сте изпадали в затруднено положение, при неволно самозаключване, счупена ключалка, блокирал механизъм на личния ви автомобил.

Разгледайте профилирания сервиз на специалист- ключар, покриващ територията на Банишора, популярен с уменията си сред клиенти от цяла София. Екипът от техници на фирма Цайс 51 извършва пълен набор от професионални дейности, включително и ремонти със специализирана софтуерна техника.

Стандартни ключарски услуги

Майсторът-ключар в този столичен квартал предлага всички ключарски услуги, от които клиентите се нуждаят почти ежедневно. Сред тях можем да изброим:

  • Изработка на ключове ( касови, секретни, ямкови, кръстати, помпови, сейфови и автоключове ), контактни/безконтактни чипове и дубликати;
  • Кодиране и прекодиране на заключващ механизъм;
  • Монтаж на бронировка. Изключително сигурна защита срещу разбиване на ключалка и влизане с взлом;
  • Пренареждане на брави и патрони ( стандартни и с повишена степен на защита );
  • Монтиране и ремонт на заключваща система за контрол на достъпа на входна врата, включително високозащитени автомати и антипаник механизми;
  • Преработка на касова брава в секретна.
ИМАТЕ НУЖДА ОТ КОНСУЛТАЦИЯ С КЛЮЧАР?СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Автоключар

Самозаключването на автомобилните врати и багажника са само част от проблемите, свързани със заключването на  автомобилите. Ключарското ателие и преди всичко екипът специалисти от квартал Банишора притежават дългогодишен опит в основните процедури в тази сфера. Това е причината за високата репутация на професионалния автоключар в района на Банишора.

Сред дейностите, касаещи автомобилното заключване и стартер ще откриете:

Ремонт на ключалка/ изработка, кодиране и прекодиране на автомобилни ключове

Счупената ключалка е най- популярната ситуация, изискваща професионалната намеса на опитен автоключар. Поправката на износен / блокирал механизъм е елементарна процедура за ключарския екип от Банишора. Освен това процедурата е достъпна като цена.

Изработката на нов автоключ често се извършва след загубен или откраднат ключ, а новото заключващо устройство задължително се обучава към имобилайзера, ОБД буксата. По този начин се елиминира възможността някой да злоупотреби с липсващия ключ. Процедурата се прилага и при покупка на автомобил, когато няма гаранция, че предишният собственик не е запазил ключов дубликат.

Аварийно отключване на МПС

Самозаключването на автомобила може да се случи по разнообразни и най-невероятни причини, но за професионалният ключарски сервиз отстраняването на проблема е рутинна процедура, изпълнявана ежедневно. Добрата новина е, че ключарският екип е на ваше разположение по всяко време на денонощието в делник и празнични дни.

За доказания тим от специалисти, действащи в столичния квартал няма неподлежащи на освобождаване ключалки. За отключването се използват последно поколение професионални инструменти, включително електронни устройства за най-новите серии автомобили.

Синхронизация на електронен чип (транспондер) и дистанционно управление

Вграденият чип с уникален код осъществява връзката с имобилайзера (електронната защита на ключа ) и блокирането на тази функция не позволява запалване на автомобила. Възстановяването на загубената синхронизация е обичайна процедура, а другото възможно решение е изработка на нов ключ, с прехвърляне на информацията от стария.

Дистанционното за автомобил може да блокира при необходимост от смяна на батерията. Възможно е също да се наложи механична поправка на бутоните, а понякога и повторна синхронизация към автомобила ви. Операцията  се извършва със специална софтуерна техника,  през диагностичната ОБД букса, но е възможно да се извърши и без диагностика.

Изключване на имобилайзер и Промяна на механичен код – Декодиране

Загубата, кражбата и повредата на автоключа изискват деактивиране на имобилайзера, през ОБД буксата на автомобила, чрез демонтиране на целия модул (при някои автомобили модулите са повече от един), или с монтаж на емулатор. Във всички случаи, изгубеният ключ трябва да бъде подменен. За целта се извлича информацията от имобилайзера, за да се изработи нов автоключ.

Загубата и кражбата на автоключ налага пренареждане на ключалката, или декодиране на стария код с изработка на нов, съобразно този код. Възползвайте се от висококачествени професионални  ключарски услуги в Банишора, включващи  профилирани и сложни ключарски операции на много изгодни цени.

Аварийни ключарски услуги. Отключване на каси, сейфове и други съоръжения за съхранение на ценни вещи и документи

Инцидентните ситуации не винаги са комични- понякога те изискват много спешна намеса. Бързината и коректността са качествата, които със сигурност ще откриете на адреса на сервиза за ключарски услуги в конкретния софийски квартал.

Аварийните технически услуги се извършват с голяма прецизност завидни умения. Част от дейностите представляват: Отключване и пренареждане на брави ( касови, секретни, ямкови, помпови и др.); Ремонт на повредени ключалки, брави и патрони; Аварийно отваряне на каси и сейфове с висока степен на защита; Монтаж на допълнителна шифрова брава; Аварийно отключване на МПС.

🔑 Какво мога да направя ако ключът е заседнал в гнездото за запалване на автомобила❓

Ако живеете в столичния квартал Банишора или пребивавате временно в този район, непременно се свържете с нашия профилиран ключарски център в квартала. На място ще бъде изпратен екип, който ще направи безплатна оценка на проблема и ще ви предложи най-удачното и финансово изгодно решение – поправка или смяна на цилиндъра на стартерната ключалка. В никакъв случай не използвайте сила, за да извадите ключа, защото така може да го счупите. Изваждането на счупен ключ ще оскъпи ненужно процедурата.

🔑 Колко ще струва нов ключ за автомобила ми❓

Цената за предоставяне на нов авто ключ зависи на първо място от модела, марката и годината на производство на превозното средство. Докато цената за изработка на обикновен механичен ключ е съвсем достъпна, то стойността на електронните отключващи устройства е много по-висока. От значение за общата стойност на процедурата е също нуждата от допълнителни операции – синхронизация на транспондер и дистанционно, прекодиране и деактивиране на стария чип и т.н.

🔑 Колко време ще отнеме инсталирането на нова брава на входна врата❓

За ключарския ни екип в Банишора смяната на брава е рутинна операция, която в повечето случаи отнема около 30 минути, заедно с демонтажа на стария механизъм. Това, което би могло да забави леко процедурата е необходимостта преди това вратата да се отключи, в случай на възникнала повреда, която налага подмяната на механизма. Времето за инсталиране зависи също от вида и модела на новата брава, както и от нуждата да се направят някои модификации.
За връзка с нас