Ключар и автоключар в Лагера

Ключар и автоключар в ЛагераСамозаключването в автомобила, дома или офиса, наред с изгубените ключове и необходимостта от подмяна на входната система за контрол на достъпа, изискват намесата на професионален ключарски сервиз. Чрез страниците на сайта ни имате възможност да се запознаете с най-добрия ключар в района на квартал Лагера.

Доказан в уменията и познанията си екип от специалисти предоставя пълен набор от ключарски услуги, сред които ще срещнете:

Аварийна денонощна помощ 24/7

Достъпността на услугата в спешни ситуации е запазена марка на професионалния ключарски сервиз. Той ви предлага аварийни ключарски услуги, решаващи дори проблеми с голяма сложност,  на много достъпни цени.

Екипът на ателието извършва аварийно отключване и пренареждане на всякакъв тип брави, ремонт на повредени ключалки, брави и патрони, отваряне на каси, сейфове и други съоръжения за съхранение на ценни вещи и документи с висока степен на защита, монтаж на допълнителна шифрова брава, както и аварийно отключване на МПС.

ИМАТЕ НУЖДА ОТ КОНСУЛТАЦИЯ С КЛЮЧАР?СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Решаване на проблемите на авто-заключването

Търсенето на способен автоключар в района на жк. Лагера може би е приключило за вас, ако сте прегледали списъка с услуги на специализираното ателие, чиято дейност ви представяме. Специалистите на фирмата извършват с внимание и последно поколение професионална техника различни операции, сред които:

  • Основен ремонт на автомобилна ключалка;
  • Аварийно отключване на МПС;
  • Изработка, кодиране и прекодиране на автомобилен ключ;
  • Синхронизация на дистанционно управление, подмяна на батерия и смяна на бутони;
  • Синхронизация на транспондер;
  • Изключване на имобилайзер;
  • Промяна на механичен код;
  • Декодиране.

Ключарски услуги за бита

Профилираният ключар в конкретния квартал на София предлага качествено и експедитивно разрешаване на най- актуалните ежедневни проблеми, свързани със заключването като: ремонт, подмяна и монтаж на заключващи системи за входни врати, включително високозащитени автомати за врата и антипаник механизми.

Възползвайте се от операцията по поставяне на бронировка, която е най-сигурната в момента защита срещу разбиване на ключалка и проникване с взлом в частни домове, гаражи и търговски обекти. Можете да потърсите ключаря и за изработка на всички видове ключове – касови, секретни, ямкови, кръстати, помпови, сейфови и автоключове, както и на последно поколение контактни/безконтактни чипове.

Ключарската фирма ще ви помогне още с кодиране и прекодиране на ключалки, както и с преработка на касови брави в секретни, с цел да се повиши тяхната защита срещу неправомерно отключване. Жителите на столичния квартал имат достъп до надеждна и бърза ключарска помощ по всяко време на денонощието – 365 дни в годината.

Сервизът за ключарски услуги с адрес квартал Лагера е най-доброто решение при необходимост от бърза и качествена намеса с цел решаване проблемите на заключването. Екипът приема поръчки седем дни в седмицата, и пристига на адрес за броени минути, независимо дали е ден или сте го повикали в малките часове на нощта.

🔑 Колко ще ми струва изработката на нов автоключ❓

Цената на автомобилните ключове се различава значително, защото всеки автомобил е с различно заключване и ключовете са с различна степен на сложност при дублиране и програмиране. Цената варира между 100 и 300лв, в зависимост от това дали ключът е със или без секюрити чип, дали колата е с Push to start бутон и дали е наличен работещ ключ. Винаги обявяваме цената на услугата преди започване на работа, така че клиентът решава дали тя е приемлива за него или не.

🔑 Имам ключ, на който има маркировка „Do not Duplicate” – мога ли да си направя копие❓

Ключовете, обозначени с: “Do Not Duplicate”, “Do Not Copy”, или ” Unlawful to Copy” („Не дублирайте“, „Не копирайте“ или „Незаконно копирането“), могат да се дублират само с пълномощно от собственика или друг законен владетел на имота. Пълномощното трябва да идентифицира лицето, което взима ключовете, броя на ключовете, които трябва да бъдат направени, и данни за контакт с упълномощителя. Лицето, което взима ключовете, се нуждае от предоставен от държавата документ за самоличност, за да потвърди самоличността си. Ние си запазваме правото да откажем да копираме който и да е ключ с надпис „Не копирайте“.

🔑 Можете ли да ми направите нов ключ ако не разполагам с оригинала❓

Да, нашите ключари в жк. Лагера могат да изработят ключове за всеки тип заключване. За целта те ще трябва да отключат вратата, в случай че сте изгубили единствения си ключ, след което ще разглобят бравата, за да пренаредят патрона и изработят нов ключ по него. Новият ключ ще бъде различен от стария, така че ако някой го е откраднал, да не може да го използва. Ако имате други брави, които са използвали същия ключ, те също трябва да бъдат пренаредени, за да работят с новия ключ.
За връзка с нас