Ключар и автоключар в Младост 3

Ключар и автоключар в Младост 3

Професионалните услуги на ключар в квартал Младост 3 в София са представени в сайта ни не само на вниманието на клиенти от конкретния район, но и за потребители от цялата територия на столицата. Сервизът изпълнява пълния набор стандартни и аварийни ключарски операции, решаващи всеки проблем, възникнал в дома и автомобила ни.

Услугите на професионалната фирма включват:

За дома

Специализираната фирма за ключарски услуги в квартал Младост 3 предлага на клиентите си поправка, подмяна и монтаж на всякакви видове заключващи механизми за входни врати (брави, патрони, ключалки, автомати за врата, антипаник механизми). Сред многобройните ключарски дейностите влиза и прекодиране на патрони и преработка на касова брава в секретна.

Изработката на нови ключове ( касови, секртени, ямкови, кръстати, помпови, сейфови и автоключове), контактни и безкотактни чипове, наред с монтаж на бронировка върху брава, кодиране и прекодиране, както и създаването на дубликати са още няколко от задължителните услуги на сервиза.

ИМАТЕ НУЖДА ОТ КОНСУЛТАЦИЯ С КЛЮЧАР?СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Аварийна денонощна помощ

Специалистът- ключар в този столичен квартал е квалифициран в отключване и прекодиране на всякакъв тип брави и извършва успешно ремонти на счупени ключалки и патрони. Сервизният екип отваря каси и сейфове с висока степен на защита и монтира допълнителни шифрови брави.

Аварийното отключване и препрограмиране на автоключове е още една от перфектните ни ключарски услуги, която ни издига изключително в очите на клиентите. Ако неволно заключите колата си в този регион на София, можете да се възползвате спешно от помощта на ключаря и неговия авариен екип.

За собствениците на автомобили

Уменията на опитен професионалист са от огромно значение, когато се затруднявате да запалите колата си, и когато вратите ѝ неволно се самозаключат.Някои от ситуациите са доста комични, но други представляват реална опасност. Специалистът- автоключар с адрес в квартал Младост 3 предоставя всички профилирани ключарски услуги за автомобил:

Можете да поискате ремонт на автоключалка.Механичната поправка на ключалката е елементарна процедура за специалистите от ключарското ателие в центъра. Аварийното отключване на МПС е изключително спешна ситуация, която ключарският екип разрешава с професионалните си инструменти. При загубен / откраднат ключ се препоръчва изработка на нов.

Автомобилните ключове са изработени със специален вграден чип (транспондер), съдържащ уникална информация за превозното средство. Затрудненото стартиране на автомобила често е резултат от механична повреда и загубена синхронизация, която се възстановява от специалист- ключар. Изработването на нови автоключове винаги е придружено със синхронизиране към имобилайзера, което обикновено се извършва през ОБД буксата или модула.

Автоключарят ще ви помогне и със синхронизиране на транспондер. Проблемите със синхронизацията се разрешават със специална софтуерна програма и с изработка на нов автоключ, върху който трябва да се прехвърли информацията от стария. Имайте предвид, че при ключовете с криптиран код това е невъзможно. Информацията се извлича от борд компютъра на авотомобила.

Имобилайзер системата присъства във болшинството автоключове с транспондер, на автомобилите, произведени след 1995 г. Блокирането, загубата и кражбата на автомобилния ключ изискват изключване на електронната защита. Сложната услуга се извършва през ОБД буксата на автомобила, чрез демонтиране на целия модул (при някои автомобили са повече от един), и с монтаж на емулатор.

Сервизът извършва още обучение на оригинално дистанционно управление, присъстващо като част от всички автомобили, произведени след 2000г., както и на дистанционно за допълнителна аларма. Прави се и възстановяване на загубена синхронизация със софтуерна техника през ОБД буксата или без диагностика.

Всички ключалки на входните сградни врати и багажника, както и патронът на стартера, са изработени с уникален дизайн, който задължително се променя при загуба на ключа, преди нарязването на нов. По този начин се повишава защитата срещу кражби на превозни средства и опити за криминални деяния.

Всички услуги във фирмата на квалифицирания специалист- ключар се предлагат на невероятно достъпни цени. Възползвайте се от качествени ключарски услуги в близост до дома ви. Не чакайте бедата да ви сполети. Сменете старите амортизирани брави с по-здрави, по-сигурни и безспорно по-удобни за ежедневно ползване.

За връзка с нас