Младост 3

Професионалните услуги на специалист- ключар в квартал Младост 3 в София са представени в сайта ни не само на вниманието на клиенти от конкретния район, но и за потребители от цялата територия на столицата. Сервизът извършва всички стандартни и аварийни ключарски услуги, които биха могли да възникнат в дома и автомобила ни.

Битови ключарски услуги

Специализираната фирма за ключарски услуги в квартал Младост 3 предлага на клиентите си поправка, подмяна и монтаж на всякакви видове заключващи система за входна врата (брави, патрони, ключалки, автомати за врата, антипаник механизми), прекодиране на патрони и преработка на касова брава в секретна. Изработката на нови ключове ( касови, секртени, ямкови, кръстати, помпови, сейфови и автоключове), контактни и безкотактни чипове, монтаж на бронировка върху брава, кодиране и прекодиране, както и създаването на дубликати са още една от задължителните дейности на сервиза.

Аварийни ключарски услуги. Отключване на каса, сейф и други съоръжения за съхранение на ценни вещи

Специалистът- ключар в Младост 3 е квалифициран в отключване и прекодиране на всякакъв тип брави и извършва успешен ремонт на счупени ключалки и патрони. Сервизният екип отваря каси и сейфове с висока степен на защита и монтира допълнителна шифрова брави. Аварийното отключване и препрограмиране на автоключове е другата услуга, която ни издига изключително в очите на клиентите.

Автоключарски услуги

Уменията на опитен професионалист са от огромно значение, когато се затруднявате да запалите автомобила си, или вратите му неволно се самозаключат.Някои от ситуациите са доста комични, но други представляват реална опасност. Специалистът- автоключар с адрес в квартал Младост 3 предоставя всички профилирани ключарски услуги за автомобил:

  • Ремонт на автоключалка

Механичната поправка на ключалка е елементарна процедура за специалистите от ключарското ателие в центъра.

  • Аварийно отключване на МПС

Изключително спешна ситуация, която ключарският екип разрешава с съвременни инструменти. При загубен или откраднат ключ се препоръчва изработката на нов.

  • Обучение на автоключ

Автомобилните ключове са изработени със специален вграден чип ( транспондер), който съдържа уникална информация за автомобила. Затрудненото стартиране на автомобила често е резултат от механична повреда или загубена синхронизация, която се възстановява от специалист- ключар. Изработването на нови автоключове винаги е придружено със синхронизиране към имобилайзера, което обикновено се извършва през ОБД буксата или модула.

  • Синхронизиране на транспондер

Малките електронни чипове, които съдържат уникален информационен код за автомобила. Проблемите със синхронизацията се разрешават със специална софтуерна програма, или се изработва нов автоключ, върху който трябва да се прехвърли информацията от стария( при ключовете с криптиран код това е невъзможно и се извлича информация от борд компютъра на авотомобила)

  • Изключване на имобилайзер

Имобилайзер системата присъства във всички автоключове с транспондер, за автомобили, произведени след 1995 г. Блокирането, загубата или кражбата на автомобилния ключ изисква изключване на електронната защита. Сложната услуга се извършва през ОБД буксата на автомобила, чрез демонтиране на целия модул ( при някои автомобили са повече от един), или с монтаж на емулатор

  • Подмяна на батерия и синхронизиране на дистанционно управление

Сервизът ни извършва обучение на оригинално дистанционно управление, присъстващо като част от всички автомобили, произведени след 2000г.,  и на дистанционно за допълнителна аларма, както и възстановяване на загубена синхронизация ( със софтуерна техника през ОБД буксата или без диагностика  )

  • Смяна на механичен код

Всички ключалки на входните врати и багажника, както и патронът на стартера, са изработени с уникален дизайн, който задължително се променя при загуба на автоключ, преди нарязване на нов ключ.

Всички услуги във фирмата на квалифицирания специалист- ключар с адрес Младост 3 се предлагат на невероятно достъпни цени. Възползвайте се от качествени ключарски услуги в близост до дома ви!

 

Свържете се с нас за повече информация