Помпови Брави

Брава Potent 275 ключ/ключ

Допълнителна брава Potent 275 ключ/ключ

Допълнителна брава Potent 275 ключ/ключ

Допълнителна брава Potent 275 ключ/ключ

Специални помпови бравиПомпови брави

Магазинът ни разполага с голямо разнообразие от висококачествени заключващи механизми и аксесоари, сред които са и специалните помпови брави. Този модел устройства са с много висока степен на защита и поради тази причина се използва предимно за външни входни врати.

Ние ви предлагаме устойчиви помпови брави от висококачествена стомана, защитени от корозия и износване. Техническите характеристики на продуктите ни изключват всяка възможност от разбиване и срязване, и са предназначени както за вътрешен, така и за външен монтаж. Помповите брави се отключват със специфични ключове, които са с малко по-различна структура от тази на стандартните ключове за брави. Както при всяка покупка на брава, ключовете се предлагат неразпечатани, в комплект с основния продукт.

Сигурността на помповия патрон е допълнена и от характерната за този модел здрава метална верижка, която окончателно предотвратява възможността за нежелано отключване на устройството. Обикновено клиентите закупуват този тип брави за по-масивни врати, които осигуряват максимална степен на защита.

Безопасността на важните за нас помещения заслужава достатъчно внимание и средства. Не се колебайте излишно!

За връзка с нас

Write a comment