Ключар и автоключар в Зона Б 5

Ключар и автоключар в Зона Б 5

Каталогът в сайта ни дава възможност на клиентите от всяка точка на столицата да изберат професионален ключарски сервиз, в зависимост от района, в който живеят. Безспорното удобство на качествените ключарски услуги, които са на минути разстояние от дома ни, вдъхват увереност в безпроблемното решаване на сложни ежедневни ситуации, когато често се нуждаем от професионална помощ.

Специализираният ключар, разположен в квартал Зона Б5 в София предоставя пълен набор от ключарски услуги, извършени на много изгодни цени. Дейностите, от които можете да се възползват включват:

Аварийно отключване на каси и сейфове

Неволното самозаключване може да е лична грешка, или следствие от дефектирал патрон / брава. Много досадна и стресова ситуация, която за щастие винаги се разрешава бързо от специалист ключар, каквито са всички служителите на ателието в този столичен квартал.

Екипът извършва аварийно отключване и пренареждане на всякакъв тип брави, както и ремонт на повредени ключалки, брави и патрони. По всяко време на денонощието можете да поискате отваряне на каси и сейфове с висока степен на защита, монтаж на допълнителна шифрова брава, както и аварийно отключване на МПС. Координатите на този сервиз със сигурност са от изключителна полза в спешни случаи.

ИМАТЕ НУЖДА ОТ КОНСУЛТАЦИЯ С КЛЮЧАР?СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Автоключар

Автомобилните ключалки ( врати, стартер, багажник ) трябва да функционират отлично, за да успеете да влезете в автомобила си и да стартирате двигателя. Смущенията във функционирането им могат да се поправят със специални умения и софтуерна техника, каквито притежава професионалният автоключар от Зона Б5.

Сервизът извършва: Основен ремонт на автомобилни ключалки, наред с изработка, кодиране и прекодиране на автомобилен ключ, синхронизация на транспондер и дистанционно управление, подмяна на батерия и смяна на бутони на дистанционно, изключване на имобилайзер, промяна на механичен код – декодиране и аварийно отключване на МПС.

Битови ключарски услуги

Ключарските проблеми се разрешават  лесно, ако разчитаме на опитен професионалист, каквито са техниците от сервиза за битови ключарски услуги в конкретния столичен квартал. Те предоставят качествено разрешаване на най -сериозните проблеми при заключващите системи и с отделните им механизми, като например:

  • Ремонт, подмяна и монтаж на заключваща система за входна врата, включително високозащитени автомати за врата и антипаник механизми;
  • Поставяне на бронировка – най-сигурната известна защита срещу разбиване на ключалка и влизане с взлом;
  • Изработка на ключове ( касови, секретни, ямкови, кръстати, помпови, сейфови и автоключове ), контактни/безконтактни чипове;
  • Кодиране и прекодиране, и създаване на ключови дубликати;
  • Преработка на касова брава в секретна и др.

Необходимостта от специализирани ключарски и автоключарски услуги в Зона Б5 е добър повод да се свържете с престижното столично ателие. За ваша радост, то работи всеки делничен и празничен ден, при това на изключително изгодни цени. Запишете си координатите, за да бъдете подготвени за всяка ситуация, налагаща да потърсите помощта на доказан специалист.

🔑 Колко ще ми струва аварийното отключване на вратата на апартамент и каква е процедурата❓

Цената на аварийното отключване зависи от вида на заключващата система. Ключарят определя стойността на услугата на място, след оглед и преценка. Към отключване се пристъпва само след като цената е обявена и клиентът е дал своето съгласие. Нужно е също да предоставите документ за самоличност и за собственост (нотариален акт или договор за наем). В случай че документите се намират в заключеното жилище, удостоверение за самоличността ви може да се изиска от съседите или домоуправителя.

🔑 Изработвате ли дубликат по копие на оригиналния ключ❓

Технически това е напълно възможно да се направи, но имайте предвид, че в този случай качеството на новия ключ се влошава драстично и може да срещнете трудности в отключването на съответната ключалка. За да се получи максимално съответствие при нарезите на дубликата, е желателно да се работи по оригиналния ключ. По възможност винаги предоставяйте оригинала на ключарите ни в Зона Б 5.

🔑 Колко скоро след разбиване на вратата на дома ми от крадци мога да ви повикам❓

Във ваш интерес е това да стане възможно най-скоро, но не и преди да е направен оглед от полицията и евентуално от застраховател. Нашата намеса е от огромно значение за възстановяване на заключването и вашето спокойствие, но в случай че решите да повикате органите реда след като екипът ни си е тръгнал, те няма да бъдат в състояние да съберат нужните веществени доказателства по установения ред.
За връзка с нас