Ключар и автоключар в Лозенец

Ключар и автоключар в ЛозенецПосетителите на сайта ни имат възможност да се запознаят с услугите на специалист-ключар, разположил своето професионално ателие в столичния квартал Лозенец. Доверете се на експерт, популярен с уменията и коректността си сред клиенти от цяла София. Фирмата предоставя пълен набор ключарски операции за разнообразни битови и аварийни ситуации.

Дейността на профилираната фирма включва разнообразие от професионални услуги, сред които:

Аварийни услуги при проблеми, нетърпящи отлагане

Неволното блокиране на патрон, брава, автомобилен ключ и заключващ  механизъм на устройство за съхранение на ценни вещи, се разрешава с квалифицирана помощ. Отключването се извършва със специализирани инструменти. Спешните ситуации са стихията на профилирания ключар, чийто екип пристига на адрес за броени минути и отстранява проблеми с изключително висока степен на трудност.

Сред спешните мероприятия на денонощния екип влизат: аварийно отключване и пренареждане на всякакъв тип брави, както и ремонт на повредени ключалки, брави и патрони. Можете да заявите отваряне на каси и сейфове с висока степен на защита, а също и монтаж на допълнителна шифрова брава и аварийно отключване на МПС.

Стандартни ключарски услуги

Сигурността на дома и офиса ни зависи в огромна степен от вида и състоянието на заключващите устройства. Профилираният експерт по ключарски услуги в Лозенец отстранява всякакви повреди в ключалките и дори в системите за сигурност от най-висок клас, гарантирайки дълготрайна експлоатация на заключващите механизми.

Дейностите, за които столичани могат да потърсят услугите на ключаря включват: ремонт, подмяна и монтаж на заключващи системи за входни врати, в това число и на високозащитени автомати и антипаник механизми. Възможно е да поискате прекодиране на брави и патрони (стандартни и с повишена степен на защита), както и поставяне на бронировки върху налични брави с цел надеждна защита срещу влизане с взлом.

Стандартните операции за ключарското ателие включват също изработване на всякакъв тип ключове – касови, секретни, ямкови, кръстати, помпови, сейфови и автоключове и на контактни/безконтактни чипове, с които се отварят вратите с внедрена система за контрол на достъпа и входовете на много жилищни блокове в столицата. Бихте могли да заявите и услугата кодиране и прекодиране на ключалки, както и преработка на външна касова брава в секретна.

ИМАТЕ НУЖДА ОТ КОНСУЛТАЦИЯ С КЛЮЧАР?СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Автоключарски операции за всички видове МПС

Повредената ключалка на автомобилна врата или стартер е не само неприятна, но и опасна ситуация. Жителите на квартала, а също и клиентите, намиращи се там по време на възникналия проблем, могат да се свържат директно със собственика на ключарското ателие, популярен сред клиентите си и като най-добрия автоключар в Лозенец.

Ателието предлага пълен набор от автоключарски услуги, включващи:

  • Ремонт на автоключалка. Механичната поправка на ключалка е елементарна процедура за специалистите от ключарското ателие в центъра;
  • Аварийно отключване на МПС – изключително спешна ситуация, която ключарският екип разрешава с професионалните си инструменти.
  • Изработка, кодиране и прекодиране на автомобилни ключове. Вграденият електронен чип в модерните автоключове е разпознаваем само от вашия автомобил. Загубата, кражбата и блокирането на ключа обикновено изискват изработката на нов, а за целта се извършва извличане на специалният секюрити код през ОБД буксата и модула, откъдето впоследствие новият автоключ се обучава към имобилайзера;
  • Деактивиране на имобилайзер. Изключване на имобилайзера ( електронната защита, вградена в автоключовете на автомобилите, произведени след 1995 г), се налага при блокиране, загуба и кражба. Ключарският екип изпълнява операцията директно през ОБД буксата на автомобила, чрез демонтаж на целия модул (при някои автомобили модулите са повече от един), и с монтаж на емулатор;
  • Транспондер. Електронният чип с уникална информация е с изключително значение за функционирането на съвременните автоключове. Загубената синхронизация често се разрешава чрез изработка на нов ключ, след извличане на специалния код през ОБД буксата или модула (за ключовете, при които кодът е криптиран се извлича информация директно от борд компютъра на автомобила ).
  • Синхронизиране на дистанционно управление и подмяна на батерия. Сервизът ни провежда обучение на оригинално дистанционно управление и на дистанционните за допълнителна аларма. Възстановяването на загубена синхронизация също е възможно разрешение на проблема, което ви предлагаме.
  • Смяна на механичен код. Загубеният, откраднат или блокирал ключ изисква пренареждане на ключалката. Обикновено, изработката на нов ключ е възможно и след разчитане уникалния код на ключалката, според който се структурира нарезът върху перото.

Профилираният ключар в столичния квартал предоставя своите услуги на цени, достъпни за всеки клиент – частен и корпоративен. Възползвайте се от коректните професионални ключарски услуги на утвърдена фирма с богат опит в тази област на съвременния живот.

🔑 Ще се наложи ли да пробиете ключалката, за да отворите вратата❓

Не. До пробиване се стига само, когато не можем да отключим дадена врата в разумни срокове. Преди това ще използваме всички професионални методи и инструменти, с които работим, за да избегнем нанасянето на каквито и да е щети на заключването. В практиката ни се е случвало много рядко да прибегнем до такива действия, но те все пак не са изключение. Пробиването няма да повреди вратата, но ще направи бравата неизползваема. Екипът ни в Лозенец може веднага да я замени с нова.

🔑 Как да съм сигурен, че ключарят, който се е отзовал на обаждането ми е легитимен, а не криминално проявен❓

Ключарите, работещи в нашата компания са надлежно проверени, преди да бъдат наети – всички са с чисто криминално досие. Препоръчваме на всички свои клиенти да поискат от ключаря, пристигнал на адреса да се легитимира. Нашите екипи използват фирмени автомобили с логото на компанията и униформи. Репутацията на фирмата ни е гаранция, че върху вашата собственост няма да има каквито и да е посегателства.

🔑 Кога ремонтът на брава се смята за стандартна и кога за аварийна услуга❓

Някои повреди в заключването не търпят никакво отлагане, затова те са поставени в графа „аварийни услуги”. Ако при опит за отключване ключът се е счупил в ключалката или е възникнала друга тежка повреда в бравата, която не позволява отключване или заключване на вратата, обадете ни се – няма значение какъв ден е и колко е часът. Ако просто срещате трудност в отключването, но бравата все пак работи, свържете се с ключарите ни в Лозенец за рутинна проверка на място или посетете фирмения ни център в района.
За връзка с нас