Лозенец

Посетителите на сайта ни имат възможност да се запознаят с услугите на професионалното ателие на специалист- ключар в Лозенец, популярен с уменията и коректността си сред клиенти от цяла София. Фирмата предоставя пълен набор ключарски услуги, при разнообразни битови и аварийни ситуации.

Стандартни ключарски услуги

Сигурността на дома и офиса ни зависи в огромна степен от вида и състоянието на заключващите устройства. Профилираният екип за ключарски услуги Лозенецотстранява всякакви повреди в системите за сигурност, гарантирайки дълготрайна експлоатация на заключващите механизми.

 • Ремонт, подмяна и монтаж на заключваща система за входна врата ( включително високозащитени автомати за врата и антипаник механизми )
 • Прекодиране на брави и патрони ( стандартни и с повишена степен на защита )
 • Поставяне на бронировки върху брава. Най- сигурната защита от влизане с взлом
 • Изработване на всякакъв тип ключове ( касови, секретни, ямкови, кръстати, помпови, сейфови и автоключове ), контактни/безконтактни чипове и дубликати. Кодиране и прекодиране
 • Преработката на външна касова брава в секретна

Аварийни ключарски услугиОтключване на каси, сейфове и съоръжения за съхранение на ценни вещи

Неволното блокиране на патрон, брава, автомобилен ключ или заключващият  механизъм на устройство за съхранение на ценни вещи се разрешава с квалифицирана помощ. Спешните ситуации са стихията на профилираният ключар в Лозенец, чийто екип пристига на адрес за броени минути и отстранява проблеми с изключителна степен на трудност: аварийно отключване и пренареждане на всякакъв тип брави, ремонт на повредени ключалки, брави и патрони, отваряне на каси и сейфове с висока степен на защита, монтаж на допълнителна шифрова брава, както и аварийно отключване на МПС

Автоключарски услуги

Повредената ключалка на автомобилна врата или стартер е не само неприятна, но и опасна ситуация. Жителите на квартал Лозенец, или клиентите, намиращи се там по време на възникналия проблем, могат да се свържат директно със собственика на ключарското ателие, популярен сред клиентите си и като най- добрият автоключар в Лозенец. Ателието предлага пълен набор от автоключарски услуги:

 • Ремонт на автоключалка

Механичната поправка на ключалка е елементарна процедура за специалистите от ключарското ателие в центъра.

 • Аварийно отключване на МПС

Изключително спешна ситуация, която ключарският екип разрешава с съвременни инструменти. При загубен или откраднат ключ се препоръчва изработката на нов.

 • Изработка, кодиране и прекодиране на автомобилен ключ

Вграденият електронен чип в модерните автоключове е разпознаваем само от вашия автомобил. Загубата, кражбата или блокирането на ключа обикновено изискват изработката на нов, а за целта се извършва извличане на специалният секюрити код през ОБД буксата или модула, откъдето впоследствие новият автоключ се обучава към имобилайзера.

 • Деактивиране на имобилайзер

Изключване на имобилайзера ( електронната защита, вградена в автоключовете на автомобилите, произведени след 1995 г) се налага при блокиране, загуба или кражба. Ключарският екип извършва услугата директно през ОБД буксата на автомобила, чрез демонтиране на целия модул ( при някои автомобили модулите са повече от един), или с монтаж на емулатор

 • Транспондер

Електронният чип с уникална информация е с изключително значение за функционирането на съвременните автоключове. Загубената синхронизация често се разрешава чрез изработка на нов ключ, след извличане на специалния код през ОБД буксата или модула ( при ключовете с криптиран код се извлича информация директно от борд компютъра на авотомобила ).

 • Синхронизиране на дистанционно управление и подмяна на батерия

Сервизът ни извършва обучение на оригинално дистанционно управление, както и на дистанционно за допълнителна аларма. Възстановяването на загубена синхронизация ( със софтуерна техника през ОБД буксата или без диагностика ) също е възможно разрешение на проблема, което ви предлагаме.

 • Смяна на механичен код

Загубеният, откраднат или блокирал ключ изисква пренареждане на ключалката. Обикновено, изработката на нов ключ е възможно и след разчитане уникалния код на ключалката, според който се структурира нарезът върху перото.

Профилираният ключар в Лозенец извършва тази услуги на различни цени, достъпни за всеки клиент. Възползвайте се от професионални и коректни ключарски услуги!

 

Свържете се с нас за повече информация