Брави за стъклени врати

Брава за стъклена врата модел 1

БРАВА ЗА СТЪКЛЕНА ВРАТА , МОДЕЛ 1

Брава за стъклена врата модел 2

БРАВА ЗА СТЪКЛЕНА ВРАТА , МОДЕЛ 2

Брава за стъклена врата модел 3

БРАВА ЗА СТЪКЛЕНА ВРАТА , МОДЕЛ 3

Брава за стъклена врата модел 4

БРАВА ЗА СТЪКЛЕНА ВРАТА , МОДЕЛ 4

Брава за стъклена врата модел 5

БРАВА ЗА СТЪКЛЕНА ВРАТА , МОДЕЛ 5

Брава за стъклена врата модел 6

БРАВА ЗА СТЪКЛЕНА ВРАТА , МОДЕЛ 6

Брава за стъклена врата касова 1

БРАВА ЗА СТЪКЛЕНА ВРАТА – КАСОВА 1

Брава за стъклена врата касова 2

БРАВА ЗА СТЪКЛЕНА ВРАТА – КАСОВА 3

Подова брава за стъклена врата

БРАВА ЗА СТЪКЛЕНА ВРАТА-ПОДОВА

Брава за стъкло модел 1G

БРАВА ЗА СТЪКЛО , МОДЕЛ 1G

MUL-T-LOCK HASP GLASSDOOR

ПЛАНКИ ЗА КАТИНАР ЗА СТЪКЛЕНИ ВРАТИ MUL-T-LOCK HASP GLASSDOOR

Брави за pvc и алуминиеви врати В Цайс 51 ще откриете огромно разнообразие от първокласни и устойчиви брави за стъклени врати, изработени според най-съвременните европейски изисквания. Моделите, предназначени за фините интериорни врати, са налични в два варианта. По-голяма част от тях са проектирани за директен монтаж без рязане на стъклото, като те се отличават с характерна конструкция на планката и патрона. Каталогът ни разполага и с модели за вграждане след обособяване на определен отвор в стъклената плоскост.

Структура

Бравите в селекцията ни предоставят възможност за двустранно заключване, с механичен ключ, и копче или завъртащ механизъм. Те са проектирани с различни варианти на ключалките, които можете да подберете съобразно търсената степен на защита – ямкова, секретна, касова и др. Предлагат във варианти с език и автоматичен насрещник, като могат да се вградят като основен и допълнителен заключващ механизъм.

Бравите за този тип врати са със статут на интериорно заключващо устройство и голяма част сред тях не притежават конструкцията на взломоустойчивите брави. Въпреки това планката, задвижващият език и насрещниците са продукт на първокласна неръждаема стомана. Това означава изключителна устойчивост на деформация, ръжда и корозия, което автоматично ги превръща в подходящ продукт и за стъклена преграда на външен обект.

Разновидности

Каталогът на фирмата ни представя модели за монтаж върху витрината или за вграждане в пода (подова), с разнообразни видове патрони, но всички те се класифицират в две основни категории. Това е брава за стъклена врата за непосредствен монтаж без пробиване, и такава за инсталиране посредством рязане на витрината.

Различията между двете се концентрират основно в конструкцията, тъй като нивото на сигурност е еднакво задоволително. И двата типа са подходящи за интеграция към стъклени корпуси с плътност от 8 до 10 мм., от лява или дясна страна. Също така, ателието ни е предвидило продукти за врати и витрини с едно или две плъзгащи крила.

С най-сериозно ниво на сигурност са касовите и секретни патронни модели.  Освен многоточково заключване, те предлагат удебелен корпус, устойчив на огъване, натиск и деформация. Счупването им е напълно невъзможно. Инсталирането на тези брави гарантира сигурността на обекта, дори и без наличие на допълнителна охранителна система.

Планки за катинари

Колекцията ни предлага и високоефективни планки за катинар за подсигуряване на врата. Моделите са предназначени за устойчивите на всякакви въздействия High Security катинари. Продукт на компанията Mul-t-lock Hasp Glassdoor, планките също са устойчива изработка от неръждаема стомана.

Те са предвидени за интегриране в стъкло с плътност до 12 мм. Цената им е изключително изгодна за удивително високото качество, което ще получите в замяна. Не пропускайте възможността лично да инспектирате всеки детайл от заключващата система!

За връзка с нас

Write a comment