Център

Ключарските услуги са постоянна необходимост в ежедневието ни. Престижните ключарски ателиета с опит предлагат определен набор от задължителни ремонтни дейности, адаптирани към модернизирането на заключващите устройства. Столицата е град с внушителни размери, и липсата на профилиран ключар в идеалния център на София е изключена. Ключарското ателие в централните райони е с дългогодишен опит в следните услуги:

Битови ключарски услуги

Монтирането на заключваща система за контрол на достъп, отстраняването на разрични повреди по нея, както и изработката на съвременни ключове с електронен чип, изискват намеса на специалист- ключар. Екипът на фирмата за ключарски услуги, с адрес в идеалния център, предлага:

 • Поправка и монтаж на заключваща система за входна врата ( включително високозащитени автомати за врата и антипаник механизми )
 • Пренареждане на брави и патрони ( стандартни и с повишена степен на защита )
 • Монтаж на бронировка върху брава. Най- сигурната защита от влизане с взлом
 • Изработване на всякакъв тип ключове ( касови, секретни, ямкови, кръстати, помпови, сейфови и автоключове ), контактни/безконтактни чипове и дубликати. Кодиране и прекодиране
 • Преработката на касова брава в секретна

Аварийни ключарски услугиОтключване на каси, сейфове и други съоръжения за съхранение на ценни вещи и документи

Самозаключването в дома или офиса ни, счупването и блокирането на ключалка е много неприятно, но ситуацията действително изисква спешна намеса, ако това се случи в работещия ви автомобил. Мигновената реакция е основен признак на коректния ключар, а екипът на профилираният ключар в идеалния център се отзовава на обаждане за броени минути. Сервизът ще ви предложи аварийно отключване и пренареждане на всякакъв тип брави, ремонт на повредени ключалки, брави и патрони, отваряне на каси и сейфове с висока степен на защита, монтаж на допълнителна шифрова брава, както и аварийно отключване на МПС

Автоключар

Повреденият автоключ прави шофирането невъзможно, а отстраняването на проблем от съвременните автомобилни ключове често се извършва с модерна софтуерна техника. Специалистът с адрес центъра на града си е изградил реноме на единственият автоключар в идеалния център, който предлага пълен набор от услуги с отлично качество. Ателието предоставя на клиентите си

 • Поправка на счупена автомобилна ключалка

Механичната поправка на ключалка е елементарна процедура за специалистите от ключарското ателие в центъра.

 • Аварийно отключване на МПС

Изключително спешна ситуация, която ключарският екип разрешава с съвременни инструменти. При загубен или откраднат ключ се препоръчва изработката на нов.

 • Изработка, кодиране и прекодиране на автомобилен ключ

Автомобилните ключове с вграден чип се заменят при загуба, кражба или повреда на устройството. Уникалният информационен код се изтегля през ОБД буксата или модула, след което се презаписва върху новият автоключ. Програмирането на нов код и обучаване на ключа към имобилайзера също се извършва през ОБД буксата

 • Синхронизация на транспондер

Вграденият електронен чип съдържа информация, която е разпознаваема единствено от имобилайзера на вашия автомобил. Загубата на синхронизация може да се възстанови от специалист, или да се предпочете изработка на нов ключ, върху който се презаписва информацията от стария.

 • Синхронизация на дистанционно управление, подмяна на батерия

Възстановяването функциите на временно неработещо дистанционно за автомобил се извършва с подмяна на батерията, механична поправка на бутоните, и осъществяване на синхронизация към автомобила ви.Извършването й става със софтуерна техника през диагностичната ОБД буксата или без диагностика.

 • Изключване на имобилайзер

Електронната защита на автомобилния ключ винаги се изключва при блокиране на функциите му, загуба или кражба. Ключарският екип извършва услугата директно през ОБД буксата на автомобила, чрез демонтиране на целия модул ( при някои автомобили модулите са повече от един), или с монтаж на емулатор.

 • Смяна на механичен код

Загубеният, откраднат или блокирал ключ изисква пренареждане структурата на пластините в ключалката. Обикновено, изработката на нов ключ е възможно и след разчитане уникалния код на ключалката, според който се структурира нарезът върху перото.

Специализираните услуги на специалистът- ключар в центъра на София са на много достъпни цени, дори и процедурите с повишена степен на трудност.

Свържете се с нас за повече информация