Ключар и автоключар в София Център

Ключар и автоключар в София Център

Ключарските услуги са постоянна необходимост в ежедневието ни. Престижните ключарски ателиета с опит предлагат солиден набор от задължителни ремонтни и аварийни дейности, адаптирани към модернизирането на заключващите устройства. Столицата е град с внушителни размери, поради което липсата на профилиран ключар в идеалния център на София е изключена.

Ключарското ателие в центъра на столицата е с дългогодишен опит в предлагането на следните профилирани дейности:

Аварийни услуги

Самозаключването в дома или офиса ни, счупването и блокирането на ключалка е много неприятно, но ситуацията действително изисква спешна намеса, ако това се случи в работещия ви автомобил. Мигновената реакция е основен признак на коректния ключар, а екипът от опитни ключари, локализиран в центъра на столицата се отзовава на всяко обаждане за броени минути.

Сервизът ще ви предложи аварийно отключване и пренареждане на всякакъв тип брави, ремонт на повредени ключалки, брави и патрони, наред с отваряне на каси и сейфове с висока степен на защита. Можете да заявите също монтаж на допълнителна шифрова брава, както и аварийно отключване на МПС по всяко време на денонощието.

ИМАТЕ НУЖДА ОТ КОНСУЛТАЦИЯ С КЛЮЧАР?СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

За домакинствата

Монтирането на надежден заключващ механизъм и система за контрол на достъп, е сред профилираните ключарски операции, наред с отстраняването на различни повреди по заключващите механизми. Изработката на съвременни ключове с електронен чип, изискват също намесата на професионален ключар. Ето защо екипът на фирмата за ключарски услуги, с адрес в идеалния център, предлага на частните си клиенти:

  • Поправка и монтаж на заключваща система за входна врата, включително високозащитени автомати за врата и антипаник механизми;
  • Пренареждане на брави и патрони – стандартни и с повишена степен на защита;
  • Монтаж на бронировка върху брава с цел защита от проникване с взлом;
  • Изработка на всякакъв тип ключове – касови, секретни, ямкови, кръстати, помпови, сейфови и автоключове, контактни/безконтактни чипове и дубликати.
  • Кодиране и прекодиране на ключалки
  • Преработката на касова брава в секретна и др.

За автомобили

Повреденият автоключ прави шофирането невъзможно, а отстраняването на подобни проблеми на съвременните автомобилни ключове често се извършва с модерна софтуерна техника. Специалистът, намиращ се в централната част на София си е изградил реноме на единственият автоключар в идеалния център, който предлага пълен набор от автоключарски услуги с отлично качество.

Ателието предоставя на клиентите си дейности, включващи поправка на счупени автомобилни ключалки. Механичната поправка на ключалка е елементарна процедура за специалистите от ключарското ателие. Можете да ги потърсите и за аварийно отключване на МПС – изключително спешна ситуация, която ключарският екип разрешава със съвременни инструменти. При загубен / откраднат ключ се препоръчва изработката на нов.

Потърсете престижната фирма и за изработка, кодиране и прекодиране на авто-заключването. Изделията с вграден чип се заменят при загуба, кражба и повреда на устройството. Уникалният информационен код се изтегля през ОБД буксата или модула, след което се презаписва върху новият автоключ. Програмирането на нов код и обучаване на ключа към имобилайзера също се извършва през ОБД буксата.

Синхронизация на транспондер е друга операция от автоключарските процедури на фирмата. Вграденият електронен чип съдържа информация, която е разпознаваема единствено от имобилайзера на вашия автомобил. Загубата на синхронизация може да се възстанови от специалист, но би могло да се предпочете изработка на нов ключ, върху който се презаписва информацията от стария.

Можете да потърсите екипа и за синхронизация на дистанционно управление и подмяна на батерията му. Възстановяването на функциите на временно неработещо дистанционно за автомобил се извършва с подмяна на батерията, механична поправка на бутоните, и осъществяване на синхронизация към автомобила ви.Извършването й става със софтуерна техника през диагностичната ОБД буксата, но може и без диагностика.

Изключване на имобилайзер е още една от услугите на столичните автоключари. Електронната защита на автомобилния ключ винаги се изключва при блокиране на функциите му, загуба и кражба. Ключарският екип извършва услугата директно през ОБД буксата на автомобила, чрез демонтиране на целия модул ( при някои автомобили модулите са повече от един), както и с монтаж на емулатор.

Можете да се обърнете към екипа и за смяна на механичен код. Изгубените, откраднати и блокирали ключове изискват пренареждане структурата на пластините в ключалката. Обикновено, изработката на нов ключ е възможно и след разчитане уникалния код на ключалката, според който се структурира нарезът върху перото.

Специализираните услуги на специалистът- ключар, действащ в централната част на столицата са с високо качество, а същевременно на много достъпни цени, включително процедурите с повишена степен на трудност. Компанията е готова да пристигне за броени минути на посочения адрес по всяко време на деня и нощта – 24/7.

🔑 Извършвате ли ремонт на счупени/разбити автоключалки в централната част на столицата❓

Да. При опит за кражба на превозното ви средство, при който е повредено заключването на колата, е редно първо да повикате полиция, след което да се обадите на ателието ни в центъра или на централния ни фирмен телефон, откъдето ще пренасочат сигнала ви. Екипът ни ще извърши поправка, ако е възможно, или ще подмени заключването на колата ви с прекодиране на заключващата система.

🔑 Изискват ли се документи за собственост при аварийно отключване на врата/автомобил❓

Да, задължително е да ни бъдат предоставени документи за самоличност и за собственост/право на ползване на съответното движимо или недвижимо имущество, преди да отключим съответното жилище или автомобил. В случай че документите се намират зад заключената врата, те трябва да бъдат представени след като екипът ни отключи вратата.

🔑 Възможно ли е да се добави допълнителна защита на вече съществуваща брава❓

Да, това е възможно. Към наличното заключване можем да добавим допълнителен механизъм, който да увеличи защитата на имота ви от проникване с взлом. Дали това ще бъде бронировка на патрона срещу разпробиване или допълнителна брава - резе тип „Deadbolt”, ключарите от ателието ни в центъра ще могат да определят на място, като съгласуват крайното решение с клиента.
За връзка с нас