За Нас

Цайс 51 ЕООД - най добрите ключарски услуги

Цайс 51 ЕООД  е компания, насочена изцяло към предлагането на ключарски услуги и едни от най-добрите съвременни заключващи устройства.

За нас, като доказани професионалисти с над 50 годишна практика в ключарските услуги, е изключително важно да бъдем максимално достъпни за своите редовни и бъдещи клиенти. Чрез предоставяне на няколко различни форми за контакт, ние от Цайс – 51 целим да ви предложим най-удобното към конкретния момент средство за комуникация.
Можете да направите запитване относно продукт или услуга, чрез съответното приложение, когато проблемът не налага спешно и незабавно решение. Моля, не забравяйте да посочите валидни данни за връзка, за да можем да се свържем с вас по най-бързия начин и да ви бъдем максимално полезни.
При спешни и нетърпящи отлагане ситуации, можете да се свържете с нашия екип на посочените телефони. В случай, че предпочитате да ни посетите на място, сме предоставили актуална карта с местоположението на фирмените ни ключарски ателиета. Можете да ни откриете и в социалните мрежи – не забравяйте да харесате нашата Facebook страница.
За връзка с нас

Write a comment