Цени

Най-добрите цени за ключарски услуги

Цени на ключарски услуги – Цайс-51

Според болшинството хора ключарските услуги са твърде скъпи, а доверието в повечето ключари е оскъден ресурс – според нас често с основание.
Преди да поверите ключалката на входната врата на дома си, на автомобила си или фирмения си сейф, е необходимо да направите сериозно проучване, относно надеждността на всяка ключарска фирма, оперираща в тази специфична сфера.
За жалост, ситуациите, в които ни трябва ключар рядко позволяват задълбочено запознаване с дейността на всички ключарски ателиета, съществуващи на пазара.

Търсейки доверен и опитен ключар, обикновено избираме услугата, базирайки се на цената. Този принцип на действие е не винаги погрешен обаче, защото ние от Цайс – 51 ЕООД предлагаме не само широк набор от професионални ключарски услуги, но и цени, достъпни за масовия потребител.
Ръководейки се от по-ниската цена, в наше лице вие ще намерите също професионална услуга с най-високо качество, което е много рядко срещан феномен в тази област на съвременния живот.

Какво влиза в цената на нашите професионални ключарски услуги?
Разглеждайки ценовата ни листа, е важно да знаете, че зад всяка услуга стои:
-Бърза реакция и съдействие по всяко време на денонощието;
-Набор от варианти за реакция, които са винаги съобразени с желанието и възможностите на клиента;
-Перфектно познаване на най-модерните съвременни заключващи механизми и начините за безопасно боравене с тях;
-Професионална техника, която ни позволява да действаме бързо, адекватно и без риск от повреждане на собствеността на клиента;
-Честност, коректност и комуникативност.pИзбирайки ключарските услуги на фирма Цайс-51 ЕООД, вие получавате перфектната комбинация от високо качество и минимална цена, каквато малко други фирми могат да ви предложат.

  КЛЮЧАРСКИ УСКУГИ

 • Отключване на секретни брави от 30 до 70 лв.
 • Отключване на секретни брави с бронировка от 45 до 120 лв.
 • Отключване на касови брави от 45 до 200 лв.
 • Отключване на помпови брави от 50 до 100 лв.
 • Отключване на покер ключалки от 40 до 80 лв.
 • Отключване на каси и сейфове от 50 до 500 лв.
 • Отключване на автомобили от 30 до 150 лв.
 • Прекодиране на касови брави от 30 до 140 лв.
 • Прекодиране на секретна ключалка 20 лв.
 • Прекодиране на ямкова ключалка 30 лв.
 • Подмяна или монтаж на дръжки 15 лв.
 • Подмяна или монтаж на патрони 10 лв.
 • Подмяна или монтаж на брави 20 лв.
 • Подмяна или монтаж на пощи от 20 лв.
 • Монтаж на врати от 40 до 100 лв.
 • Посещение на адрес 10 лв. За отдалечени адреси 15 лв.
  АВТОКЛЮЧАРСКИ УСЛУГИ

 • Отключване на автомобили от 30 до 150 лв.
 • Изработка на автомобилни ключове с чип и дистанционно от 30 до 500 лв.
 • Прекодиране на автоключалка 20-80 лв.
 • Промяна на имобилаизер от 30 до 100 лв
 • Вадене на ПИН код на автомобил от 30 до 60 лв.
 • Отключване на блокирали врати на автомобили от 20 до 40 лв.
 • Посещение на адрес 10 лв.За отдалечени адреси 15 лв.

Свържете се с нас за повече информация относно нашите цени

Защо цените ни са изгодни за вас?

Въвеждайки в търсачката фразата „ключар София цена”, вие вероятно търсите най-изгодната оферта, но знаете ли какво е наистина изгодно за вас? Това определено не е финансовата стойност на услугата, а начинът, по който тя ви е поднесена. Всеки сръчен индивид с криминално минало може да отключи вратата на автомобила ви или входната врата на дома ви срещу символична сума, но какво следва на по-късен етап? За евтиното винаги плащаме скъпо.

Избирайки автоключар в София, предлагащ фрапиращо ниски цени, вие рискувате да поверите скъпата заключваща система на автомобила си в ръцете на непрофесионалист. Всяка повреда в заключаването или стартера на возилото ще бъде за ваша сметка. В крайна сметка ще стигнете и до нас, но преходът ще ви струва скъпо.

Нашите ключарски услуги са на цени, които са максимално изгодни за вас. Срещу посочената сума, вие получавате пълен обем професионални дейности, извършени от квалифицирани специалисти. За да получиш добра квалификация в дадена област е нужно време и инвестиране на финансови средства. Наивно е да очакваме, че добър специалист ще предлага професионалните си услуги на символични цени. Добрият майстор цени своето време и знае, че няма кой да го измести.

В цените на нашите услуги са включени редица фактори като:

Обучение на внимателно подбран професионален екип

Ключарят никога не спира своето обучение, тъй като в неговата област на действие промените са постоянни. Всеки ден на пазара се появяват нови заключващи системи, с които добрите специалисти се запознават моментално. Нашият екип е съставен от професионалисти, които следят новостите в модерните технологии за заключване. За да можем да работим успешно с дадена разработка, целият ни екип преминава през съответното професионално обучение.

Богат арсенал от модерна професионална техника

Ние предлагаме максимално изгодни за професионален ключар в Софи цени, имайки предвид, че в своята работа използваме богат арсенал от най-добрата професионална техника. Нашите инструменти ни позволяват не само да решим вашия проблем в най-кратки срокове, но и да предпазим скъпите ви ключалки от повреждане. Едва ли бихте желали да плащате и за подмяна на скъпите заключващи механизми, понеже в процес на отключване или поправка са повредени фатално най-фините компоненти.

Сервиз и поддръжка на най-добрите решения при заключването

Ако решите да наемете ключар, който ви предлага най-ниските цени, е много вероятно да се окаже, че той не работи с модерните заключващи системи и механизми от най-висок клас. Нашата компания не просто познава и работи с най-добрите съвременни решения, но и предлага сервизна поддръжка на едни от най-добрите заключващи компоненти. Ако скъпата ви ключалка или система за контрол на достъп подлежи на гаранционно обслужване, непременно трябва да се обърнете към нас.

Транспортни разходи

В тарифите на всички професионални ключарски фирми са калкулирани и разходите по транспорт. Нали не очаквате, че ще пристигнем на вашия адрес, за да ви помогнем за собствена сметка? В своята практика вие също не бихте работили на загуба, а ние, както вероятно и вие предлагаме висококвалифицирана професионална услуга. Не очаквайте да откриете твърде ниски за добър автоключар цени, защото, за да стигне до вашия автомобил, специалистът е вложил не само време, но и финансов ресурс.