Ключар и автоключар в Студентски град

Ключар и автоключар в Студентски градСервизът за професионални ключарски услуги в Студентски град е един от кварталните обекти с доказано име в сферата на ключарската професия. Фирмата е с дългогодишен опит и извършва всички ремонтни дейности, свързани със системите за контрол на достъп, стандартни битови ключарски услуги, преработване на заключващи системи и автоключарски операции.

Успешните резултати на сервиза го популяризират като изключително компетентен ключар и му спечелват огромен брой доволни клиенти не само в Студентски град, но и на територията на цяла София. Услугите, предлагани от утвърдената компания включват:

Стандартни операции

Искате да подмените бравата на входната си врата или да си осигурите по-модерна заключваща система? Не можете да отворите този шкаф, а сте сигурни, че тези толкова важни документи от работата ви са точно там? Заключихте се неволно? Свържете се със сервиза ни и специалистите ни ще разрешат тези, както и много други ежедневни проблеми със заключването на вратите.

Екипът ни извършва:

  • Ремонт, подмяна и монтаж на всякакъв вид заключващи устройства (брави, патрони, ключалки, автомати за врата, антипаник механизми);
  • Прекодиране на брави и патрони (стандартни и с повишена степен на защита);
  • Поставяне на бронировки върху бравите с ниска степен на защита;
  • Изработване на всякакъв тип ключове – касови, секретени, ямкови, кръстати, помпови, сейфови и автоключове, контактни/безконтактни чипове и дубликати;
  • Кодиране и прекодиране на ключалки;
  • Преработка на касова брава в секретна, в рамките само на няколко часа.
ИМАТЕ НУЖДА ОТ КОНСУЛТАЦИЯ С КЛЮЧАР?СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Услуги, касаещи автомобилното заключване

В лицето на майстора ключар ще откриете и най-добрия автоключар за района на Студентски град. Той се справя с успешно с всеки тип проблемна ситуация, възникнала с автомобилната заключаваща система.

От опитните експерти по автомобилно заключване можете да очаквате: Ремонт на автомобилно заключване и стартер, аварийно отключване на МПС, изработка, кодиране и прекодиране на автомобилен ключ, синхронизация на транспондер и дистанционно управление, подмяна на батерия и смяна на бутони на дистанционно, изключване на имобилайзер, промяна на механичен код – декодиране.

В случай на аварии

Самозаключването, заклещеният ключ или дефектиралият патрон са обичайни проблеми, с които фирмата на опитния ключар се сблъсква почти всеки ден. Освен аварийно отваряне на входни и автомобилни ключалки, сервизът извършва и отключване на каси и сейфове с повишена степен на защита.

Не е проблем да поискате от специалистите  и  монтаж на допълнителна шифрова брава, към несигурната механична ключалка. Допълнителните аварийни дейности включват отключване и пренареждане на брави ( касови, секретни, ямкови, помпови и др.), както и ремонт на повредени ключалки, брави и патрони.

Доказаният специалист ключар и екипът му извършват целият набор дейности на много достъпни цени, и с отлично качество. Възползвайте се от удобството да имате надеждни ключарски услуги в близост до дома ви, независимо в кой квартал на столицата работите, гостувате или живеете.

🔑 С какво услугите, предлагани центъра ви в Студентски град са по-различни от тези в останалите квартали на София❓

Като цяло няма съществена разлика между услугите, търсени и предлагани в този район на столицата и в останалите квартали. Характерна за Студентски град е концентрацията на търговски обекти и увеселителни заведения, така че обхватът на действие на фирмата ни се разширява. Предлагаме адекватни ключарски услуги както на постоянно живущите в района, така и на временно пребиваващите и на собствениците на бизнес обекти. Аварийните ни ключарски услуги се търсят по всяко време на денонощието.

🔑 Изработвате ли ключови дубликати❓

Всеки от центровете ни е оборудван със специални машини от най-ново поколение за изработка на ключови дубликати. В центъра ни в Студентски град се копират всички видове механични и електронни ключове, в това число и автоключове с чип. Изработката е бърза и на достъпна цена, а дубликатите са с много високо качество.

🔑 Наскоро се нанесох в нова квартира, мога ли да сменя ключалката, за да съм сигурен, че предишният наемател няма достъп до жилището ми❓

Отговорът на този въпрос не е от нашата компетенция. На практика тази стъпка е логична и уместна, но преди да се обърнете към екипа ни за промяна на заключването, е редно да съгласувате действията си със собственика на имота – наемодателя. По-удачно е той да ни потърси и поръча операцията, след което да ви предостави ключ, съответстващ на новото заключване.
За връзка с нас