Студентски град

Квалифицираният сервиз за ключарски услуги в Студентски град е един от кварталните обекти с доказано име в сферата на ключарските услуги. Фирмата е с дългогодишен опит и извършва всички ремонтни дейности, свързани със системи за контрол на достъп, стандартни битови ключарски услуги, преработване на заключващи системи и автоключарски услуги. Успешните резултати на сервиза го популяризират като изключително компетентен ключар и му спечелват огромен брой доволни клиенти не само в Студентски град, но и на територията на цяла София.

Битови ключарски услуги

Искате да подмените бравата на входната си врата или да си осигурите по-модерна заключваща система? Не можете да отворите този шкаф, а сте сигурни, че тези толкова важни документи от работата ви са точно там? Заключиха по погрешка? Свържете се със сервиза ни за ключарски услуги в Студентски град и специалистите ни ще разрешат тези, както и много други ежедневни проблеми със заключващите системи. Сервизът ни ще ви осигури

 • Ремонт, подмяна и монтаж на всякакъв вид заключващи устройства ( брави, патрони, ключалки, автомати за врата, антипаник механизми)
 • Прекодиране на брави и патрони ( стандартни и с повишена степен на защита )
 • Поставяне на бронировки върху брава. Най- сигурната защита от влизане с взлом
 • Изработване на всякакъв тип ключове( касови, секретени, ямкови, кръстати, помпови, сейфови и автоключове), контактни/безконтактни чипове и дубликати. Кодиране и прекодиране
 • Преработка на касова брава в секретна, в рамките само на няколко часа

Автоключарски услуги

Винаги може да преживеете неприятен проблем със заключващите системи на автомобила ви това не зависи от марката на превозното средство. Квалифицираният ни автоключар, работещ на територията на Студентски град, се справя с всички механични, софтуерни и хардуерни проблеми със автомобилното заключване. При нас ще получите:

 • Ремонт на автоключалка

Механичната поправка на ключалка е елементарна процедура за специалистите от ключарското ателие в центъра.

 • Аварийно отключване на МПС

Изключително спешна ситуация, която ключарският екип разрешава с съвременни инструменти. При загубен или откраднат ключ се препоръчва изработката на нов.

 • Синхронизиране на автомобилен ключ и извличане на код за сигурност

Пренастройването на автомобилен ключ изисква достатъчно опит и практически умения. Тази услуга понякога затруднява дори и за професионалисти, особено при ключове за по –нови модели автомобили. Изгубването или кражбата на автоключа налагат изработка ( нарязване) на нов ключ, който се обучава ( синхронизация към имобилайзера )

 • Имобилайзер ( електронна охранителна система срещу взлом )

Защитната имобилайзер система присъства във всички съвременни автомобили, произведени след 1995 г. Затрудненията при стартиране на двигателя изискват изключване на електронната защита, през специална ОБД букса на автомобила, с демонтиране на целия модул), или с монтаж на емулатор

 • Синхронизиране на транспондер

Всички съвременни автомобилни ключове се изработват с транспондер- електронен чип с уникална информация, блокиралите функции на който в няма да ви позволят да шофирате. Професионалният ни сервиз може да ви помогне, с извършване на препрограмиране на транспондера с автомобила ви, или с изработка и обучение на нов автоключ.

 • Синхронизиране на дистанционно управление и подмяна на батерия

Дистанционното управление спира да функционира поради механични повреди ( повредени бутони или корпус ), изтощена батерия или прекъснат синхрон с автомобила ви. Ние ще разрешим както механичните, така и софтуерните проблеми, за да отключите спокойно превозното си средство ( със софтуерна техника през ОБД буксата или без диагностика )

 • Смяна на механичен код

Ключалките на входните врати и багажника, както и стартера, са проектирани с уникален код, който задължително се променя при загуба на автоключ, преди нарязване на нов ключ.

Квалифицираните услуги на професионалистът- ключар и екипът му в Студентски град се предлагат на изключително изгодни цени. Обадете ни се във всеки ден от седмицата!

 

Свържете се с нас за повече информация