Денонощни автоключарски услуги

Денонощни автоключарски услуги София

Ключарските авто операции касаят не само заключването на вратите на автомобилите, но и запалването на двигателя. Ето защо е още по-важно за собствениците на превозни средства да имат достъп до качествени денонощни аварийни автоключарски услуги. Ние сме лидер сред фирмите в ключарската сфера и покриваме цялата територия на София.
Вие имате нужда от помощта ни
Ситуациите, в които по някаква причина е невъзможно да бъде отключен или запален двигателят на даден автомобил са много. По правило по-често възникват през тъмната част от денонощието, и по-конкретно в малките часове на нощта. По това време е немислимо да търсите приятел, който би могъл безкористно да ви помогне.
Практиката ни показва, че автомобилни ключове най-често се губят при посещения в нощни заведения. Ако и вашият случай е такъв, то вие сте изправени пред две възможности – да оставите скъпото возило на произвола на съдбата и да се приберете с такси, или да ни се обадите. Втората възможност е разумният избор.

ИМАТЕ НУЖДА ОТ КОНСУЛТАЦИЯ С АВТОКЛЮЧАР?СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Компанията ни разполага с голям брой аварийни екипи, покриващи всички столични квартали. От която и част на София да се обадите, най-близко намиращият се екип ще пристигне в минимален срок и ще реши проблема, без никакви поражения върху заключването и стартерната система на автомобила.

Болшинството самоволни опити за справяне с проблема от страна на собственици и водачи на превозни средства обикновено завършват без успех и почти винаги със значителни поражения върху заключването. В опита си да си спестят таксата за спешни SOS ключарски услуги, шофьорите разбират много скоро, че възстановяването на щетите, нанесени от тях надхвърля многократно цената на професионално изпълнената операция.

В паниката си хората често забравят няколко важни факта, а именно:

  • Ние познаваме в детайли всички автомобилни ключалки – електронни и механични;
  • Разполагаме със специализирана техника и оборудване, включително софтуерни инструменти за програмиране на ел авто-ключове и аларми;
  • Можем да ви предоставим резервен ключ на цената, която ще ви предложат във всеки фирмен магазин на марката на сутринта;
  • По спешност е възможно дори да прекодираме заключването, за да ограничим достъпа на лица със съмнителни намерения до личното ви возило.

В работата си, ние не правим компромис с използваните резервни части и заключващи устройства. Това ви дава гаранция, че след професионалната ни намеса ключалките на колата ви няма да създават проблеми. Решавайки да действате сами, вместо да потърсите спешни (SOS) професионални ключарски услуги, вие ще компрометирате сигурността на превозното средство и ще се сблъсквате ежедневно с проблемите на деформираните автоключалки.

Най-добрите услуги и цени в София

Като компания с дългогодишен опит в ключарската сфера, ние можем да си позволим да предложим услуга на най-високо ниво на цена, по-ниска от тази на болшинството конкурентни столични фирми. Осигуряваме сервизна поддръжка на авто заключвания на всички модели и марки автомобили, което ни дава възможност да ви доставим резервен ключ, в случай че оригиналният е счупен, откраднат или изгубен.

Прекодираме устройства за дистанционно отключване и активиране/деактивиране на аларма. Можем да изработим ключов дубликат в рамките на няколко часа. Действаме експедитивно и коректно. Всички ключари в нашата компания са лицензирани и преминали задълбочено професионално обучение. Вашият автомобил е в сигурни ръце, когато с него се заемат хората от нашите екипи.

🔑 Как процедирате при откраднат/изгубен автомобилен ключ❓

Автоключарските ни услуги предлагат множество решения на всеки един проблем. При липсващ автоключ, ние предлагаме няколко варианта – аварийно отключване на автомобила с професионални инструменти; продажба на нов оригинален ключ на стандартна цена; прекодиране на заключване и запалване с предоставяне на нов, обучен за комуникация със заключващата система ключ. Изборът на решение се определя от ситуацията и предпочитанията на клиента.

🔑 Колко бързо аварийните ви екипи пристигат на адреса, посочен от клиента❓

Няма значение в кой столичен квартал е възникнал проблем със заключването на колата ви, защото ние имаме ключарски центрове във всички райони на София. Към локацията, в която се намира автомобилът ви ще потегли най-близко намиращият се авариен екип. По този начин можем да се отзовем на всяко обаждане в рамките на максимум 20-30 минути.

🔑 Нужно ли е присъствието на оригиналния ключ за изработка на ключов дубликат❓

Важно е да се знае, че голяма част от съвременните чипови автоключове не могат да се копират във всяко ключарско ателие. Тази услуга се предоставя само от оторизирани доставчици на такива продукти, които разполагат с шаблон, по който се дублират ключовете на различните марки превозни средства, и имат достъп до софтуерните инструменти за настройка и прекодиране. В нашите сервизи се изработват ключови копия, без да е задължително присъствието на оригиналния ключ.
За връзка с нас