Хоризонтални брави тип греда

Допълнителна брава тип греда с 3 бр.касови ключа

Допълнителна брава тип греда с 3 бр.секретни ключа.

Магазинът ни разполага с висококачествени брави тип греди, подходящи за основни и допълнителни заключващи механизми. Ние можем да предложим няколко разновидности на хоризонтални брави греди, в зависимост от метода им на заключване. Независимо дали ще се спрете на модел с касова или секретна ключалка, с този тип брава напълно ще изключите възможността от нежелано проникване на външни лица.

Секретните ключалки са с най-висока степен на сигурност и каталогът ни представя брави тип греди с този тип ключалка, но останалите ни предложения също осигуряват необходимата защита на вратата. Монтирането на бравата се извършва бързо и лесно, по цялата хоризонтала на вратата, а солидният корпус на продуктите ни предотвратява счупване и срязване на бравата.

Помещенията с необходимост от по-сериозна и ефективна защита често се оборудват със специална брава тип греда. Тя притежава конструкция с формата, спомената в името й, чрез която напречно обхваща цялото пространство на вратата. Плоскостта на входната врата е напълно застопорена към стената, с помощта на една или няколко ключалки. Стандартните модели хоризонтални брави обикновено са с два патрона от различен тип, задвижващи стоманени шипове-“насрещници”. Те са продукт на свръхустойчив на удар и корозия материал, а патроните са защитени с антивзлом бронировка. Моделът се използва като основна и допълнителна брава за входни врати, като е в списъка на най-взломоустойчивите заключващи механизми.

С касова и секретна ключалка

Фирма Цайс 51 трупа опит в сферата на заключващите устройства от дълги години,  така че може да предложи най-функционалният и устойчив вид брава греда. Каталогът предлага здрави и непробиваеми модели с цели три ключалки от различни типове върху плоскостта. Такава конструкция гарантира най-висока степен на защита, и е подходяща за всяка административна, бизнес или офис сграда, въпреки масивният й и леко груб вид. Единственото условие за монтаж е въпросната врата да притежава механизъм за отваряне навътре. Най-често е използвана в пространства с много висок риск от външна заплаха.

Завъртането на ключа провокира излизане на няколко стоманени шипа (насрещници), които напречно препречват отворът на входната зона  и навлизат в касата или стената. Колкото по.голяма е дължината на тези метални езици, толкова дълбоко е проникването в срещуположната повърхност, и по-трудно е счупването или прерязването им. За максимално разгръщане на дължината им се препоръчва дву- или тристранно превъртане на ключът при този модел на устройството.

Предлаганото в каталога ни хоризонталнно съоръжение тип греда е с касов и секретен тип ключалка. Касовите заключващи механизми разчитат на здравината на корпусната планка, а самите отвори за ключовете са известни като податливи на разпробиване. Въпреки тази тяхна слабост, солидната изработка значително понижава риска от силово деформиране. Секретният патрон е изключително устойчив на външно въздействие. Разновидностите му притежават сложно проектирани метални щифтове в и отстрани ключалката, за антибампинг и антипикинг защита. Изключително често, тези ключалки са оборудван и с допълнителна бронировка, което ги превръща в напълно непробиваеми елементи.

Освен солидният корпус на бравата, по-важно е, че ключалките също са изработени от висококачествена метална сплав. Механизмите предлагат активна и качествена функционалност в продължение на дълги години, тъй като са напълно неподатливи на ръжда, корозия, а износването им е резултат от много продължителна употреба. Масивна брава и солидна ключалка е пагубно съчетание за нежелани посетители, които няма как да се справят едновременно и с двете. Затова монтирането на този модел е точно толкова адекватна антивзлом защита, както и всяка електронно управлявана система за контрол на достъп. Нещо повече – масивният корпус спокойно би могъл да замести такава система.

Селекцията ни от хоризонтални брави греди е на изключително приемливи цени, които всеки средностатистически гражданин може да си осигури. Моделите са с предназначение на допълнителна брава и се предлагат с 3 броя ключове. Проучванията сочат, че те се използват предимно за защита на големи индустриални, промишлени и складови пространства, а резултатите от дейността им са повече от задоволителни. Тези брави са непробиваеми.

Повечето модели се заключват двустранно и са в състояние да ви осигурят абсолютна безопасност.

За връзка с нас

Write a comment