Основни касови брави

Брава Securemme 2017

Брава Securemme 2017

Брава securemme-2021

Брава Securemme 2021

Брава FIAM 440

Брава FIAM 440

Брава FIAM 220

Брава FIAM 220

Езикова брава за метал

Езикова Брава Метал

Брава DAF 252

Модел “DAF 252 RL”

Видове брави от Цайс 51 ЕООД Основни касови брави

Касовите брави са един от най-популярните механични заключващи средства. Този модел е широко използван за заключване на различни видове външни врати, а в близкото минало беше най-търсената разновидност сред разнообразието от брави на пазара.

Магазинът ни разполага с основни касови брави от устойчиви материали, с възможност за дълъг период на експлоатация. Вграденият заключващ механизъм е само отделен елемент от предимствата на този тип брава, която се използва с дръжка за врата.  Тя се предлага в размери, подходящи за разнообразни модели врати и е изключително лесна за монтиране. Механизмът на нашите касови брави се отличава с фина и интелигентна изработка, която, в комбинация с надеждните материали, забавя износването на продукта и го предпазва от корозия.

Основната ( едностранна ) касова брава е проектирана с два езика ( шипа ) и се задвижва със специален касов ключ, който клиентите получават в комплект с бравата. Според някои статистики, касовите брави са доста податливи на разбиване и отключване с взлом. Действително, те не предлагат високата степен на защита на секретните брави, но са доказано надеждни, заради вграденият директно във вратата заключващ механизъм.

За връзка с нас

Write a comment