Ключар и автоключар в Дианабад

Ключар и автоключар в ДианабадПрофесионалният ключар в квартал Дианабад е един от специалистите на територията на град София, които предоставят на клиентите си първокласни профилирани услуги. Дейността на престижната фирма включва пристигане на адрес за броени минути, и много изгодни цени. Ключарският сервиз извършва основни и изключително важни ключарски процедури.

Сред услугите, които можете да поръчате по всяко време на денонощието влизат:

 Аварийни ключарски услуги. Отключване на каси, сейфове и други съоръжения за съхранение на ценни вещи и документи

Перфектно обученият екип се отзовава на всяко обаждане за броени минути и предоставя профилирани ключарски услуги, включително такива с повишена степен на трудност. Опитният столичен екип от професионални ключари ще се справи с лекота с: отключване и пренареждане на брави с различно приложение и степен на защита – касови, секретни, ямкови, помпови и др

Аварийната ключарска помощ включва също ремонт на повредени ключалки, брави и патрони, аварийно отваряне на каси и сейфове с висока степен на защита, монтаж на допълнителна шифрова брава, както и аварийно отключване на МПС. Никоя ситуация няма да ви изненада, ако разполагате с координатите на специалистът- ключар, покриващ района на този софийски квартал.

ИМАТЕ НУЖДА ОТ КОНСУЛТАЦИЯ С КЛЮЧАР?СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Повишаване сигурността на входни врати в жилищни сгради и обекти със специлен статут

Ключарският екип на столичната фирма ще ви помогне да повишите защитата срещу кражби и вандалски прояви на важните врати – входни и тези на различни сектори и помещения във вашата сграда. Процедурите са свързани с внедряване на последно поколение заключващи системи – монтаж, настройка, ремонт и експлоатационна поддръжка.

Дейностите, от които можете да се възползвате са:

  • Монтиране и ремонт на система за контрол на достъпа, за входна врата (включително високозащитени автомати за врата и антипаник механизми);
  • Пренареждане на брави и патрони ( стандартни и с повишена степен на защита );
  • Монтаж на бронировка върху брава. Изключително сигурна защита срещу разбиване на ключалка и влизане с взлом);
  • Изработване на всякакъв тип ключове ( касови, секретни, ямкови, кръстати, помпови, сейфови и автоключове ), контактни/безконтактни чипове и дубликати. Кодиране и прекодиране
  • Преработка на касова брава в секретна.

 Автоключарски услуги

Сервизът има дългогодишен опит в извършване на всякакъв тип профилирани услуги в автомобилните заключващи устройства. Уменията на специализирания автоключар от Дианабад, са съчетани с коректност и изключително изгодни цени.

На неговата помощ можете да разчитате при нужда от ремонт на автомобилна ключалка. Това е съществена ключарска услуга, тъй като повредената ключалка е заплаха да сигурността  безопасността на шофьора и спътниците му. По същия начин разглеждаме и аварийното отключване на МПС, защото самозаключването на автомобила би могло да предизвика неприятни ситуации. За щастие, бързата намеса на способен автоключар предотвратява този проблем.

Изработка, кодиране и прекодиране на автомобилно заключване е друга специалност на добрия автоключар. Новият автомобилен ключ може да се обучи към имобилайзера през ОБД буксата, но функционирането му е възможно и след презаписване уникалния код на стария ключ.

Бихте могли да потърсите автоключарски услуги и за синхронизация на транспондер, защото вграденият чип задължително трябва да работи в синхрон с имобилайзера, в противен случай се блокира възможността за стартиране на автомобила. Загубената синхронизация може да се възстанови от специалист, а също и да се премине към изработка на нов ключ, с прехвърляне на информацията от стария.

Дистанционното за автомобил може да блокира, защото се нуждае от смяна на батерията, механична поправка на бутоните, а понякога и от повторна синхронизация към автомобила ви. Извършването й е възможно с помощта на софтуерна техника,  през диагностичната ОБД букса, както и без диагностика.

Възможно е да поискате от специалиста да извърши и изключване на имобилайзер. Деактивирането му е наложително при блокиране функциите на ключа, загубата и кражбата му. Професионалният автоключар извършва услугата директно през ОБД буксата на автомобила, чрез демонтиране на целия модул (при някои автомобили модулите са повече от един), и с монтаж на емулатор.

Смяната на механичен код е друга важна за собствениците на автомобили операция. Загубеният, откраднат или блокирал ключ винаги е причина за пренареждане на ключалката. Обикновено, изработката на нови ключове е възможна и след разчитане уникалния код на ключалката, според който се структурира нарезът върху перото.

Ателието за ключарски услуги в Дианабад е на разположение седем дни в седмицата, за да разреши всичките ви проблеми. Запишете координатите му, за да не сте притеснени никога вече от инцидентно заключване, липса на ключове и повреди в заключващите механизми.

🔑 От какви услуги могат да се възползват собствениците на жилища и бизнес обекти в кв. Дианабад❓

Професионалните ни ключарски услуги са изцяло съобразени с нуждите на живеещите и развиващите бизнес на територията на този столичен квартал. Няма разлика в обема и вида на професионалните услуги в различните ни специализирани центрове. Навсякъде могат да се ползват аварийните ни услуги, които са денонощни, както и специализираните дейности, обхващащи автомобилното и жилищно заключване.

🔑 За колко време се изработва ключов дубликат в сервиза ви в Дианабад❓

Времето за изработка на ключово копие зависи от множество фактори, но местоположението на ателието, в което ще бъде извършена услугата не е сред тях. Всичките ни фирмени филиали са оборудвани с най-модерната техника за рязане на ключове. Като цяло обикновените механични ключове се изработват най-бързо. Повече време отнема копирането на електронни автоключове, особено ако се налага и прекодиране на заключването на колата.

🔑 Включва ли дейността ви инсталиране на системи за контрол на достъп❓

Системите за контрол на достъп са част от нашата дейност, тъй като в голямата си част те се монтират на входно-изходни точки и служат за ограничаване на свободното преминаване. В категория „контрол на достъпа” влизат множество технически решения, така че изборът на тип система е един от най-отговорните етапи на задачата. Нашите експерти могат да ви препоръчат подходящо решение, след оглед и оценка на място.
За връзка с нас