Дианабад

Професионалният ключар в квартал Дианабад е един от специалистите на територията на град София, които предоставят на клиентите си първокласни профилирани услуги, пристигане на адрес за броени минути, и много изгодни цени. Ключарският сервиз извършва основни и изключително важни ключарски дейности:

 • Монтиране и ремонт на система за контрол на достъпа, за входна врата ( включително високозащитени автомати за врата и антипаник механизми )
 • Пренареждане на брави и патрони ( стандартни и с повишена степен на защита )
 • Монтаж на бронировка върху брава. Изключително сигурна защита срещу разбиване на ключалка и влизане с взлом
 • Изработване на всякакъв тип ключове ( касови, секретни, ямкови, кръстати, помпови, сейфови и автоключове ), контактни/безконтактни чипове и дубликати. Кодиране и прекодиране
 • Преработка на касова брава в секретна

 Аварийни ключарски услугиОтключване на каси, сейфове и други съоръжения за съхранение на ценни вещи и документи

Перфектно обученият екип се отзовава на всяко обаждане за броени минути и предоставя профилирани ключарски услуги с повишена степен на трудност: отключване и пренареждане на брави ( касови, секретни, ямкови, помпови и др.), ремонт на повредени ключалки, брави и патрони, аварийно отваряне на каси и сейфове с висока степен на защита, монтаж на допълнителна шифрова брава, както и аварийно отключване на МПС. Никоя ситуация няма да ви изненада, ако разполагате с координатите на специалистът- ключар в Дианабад.

 Автоключарски услуги

Сервизът има дългогодишен опит в извършване на всякакъв тип профилирани услуги в автомобилните заключващи устройства. Уменията на специализирания ключар в Дианабад са съчетани с коректност и изключително изгодни цени.

 • Ремонт на автомобилна ключалка

Основна ключарска услуга, тъй като повредената ключалка е заплаха да сигурността  безопасността на шофьора и спътниците му.

 • Аварийно отключване на МПС

Самозаключването на автомобила би могло да предизвика неприятни ситуации, но бързата намеса на способен автоключар предотвратява този проблем.

 • Изработка, кодиране и прекодиране на автомобилен ключ

Новият автомобилен ключ може да се обучи към имобилайзера през ОБД буксата, но функционирането му е възможно и след презаписване уникалния код на стария ключ.  

 • Синхронизация на транспондер

Вграденият чип задължително трябва да работи в синхрон с имобилайзера, в противен случай се блокира възможността за стартиране на автомобила. Загубената синхронизация може да се възстанови от специалист, или да се предпочете изработка на нов ключ, с прехвърляне на информацията от стария.

 • Синхронизация на дистанционно управление, подмяна на батерия

Дистанционното за автомобил може да блокира, защото се нуждае от смяна на батерията, механична поправка на бутоните, или пък повторна синхронизация към автомобила ви. Извършването й е възможно с помощта на софтуерна техника,  през диагностичната ОБД буксата или без диагностика.

 • Изключване на имобилайзер

Деактивирането му е наложително при блокиране функциите на ключа, загубата или кражбата му. Специалистът-  автоключар в Дианабад извършва услугата директно през ОБД буксата на автомобила, чрез демонтиране на целия модул ( при някои автомобили модулите са повече от един), или с монтаж на емулатор.

 • Смяна на механичен код

Загубеният, откраднат или блокирал ключ винаги е причина пренареждане на ключалката. Обикновено, изработката на нов ключ е възможно и след разчитане уникалния код на ключалката, според който се структурира нарезът върху перото.

Ателието за ключарски услуги в Дианабад е на разположение седем дни в седмицата, за да разреши всичките ви проблеми. Запишете координатите му, за да не сте притеснени никога вече от инцидентно заключване или повреда!

 

Свържете се с нас за повече информация