Слатина

Ако досадното пътуване с часове, за да разрешите сложен проблем в заключващата ви система, ви е добре познато, може би е време да проучите сервизите за ключарски услуги в квартала ви. Професионалистите, които предлагат ключарски услуги на територията на Слатина , ще се отзоват на всяко обаждане от клиент, и ще пристигнат на съответния адрес за броени минути.

Стандартни ключарски услуги

Квалифицираният ключар в квартал Слатина  е с дългогодишен опит в задължителният набор от ключарски услуги:

 • Ремонт, подмяна и монтаж на заключваща система( както и високозащитените автомати за врата, антипаник механизми )
 • Прекодиране на брави и патрони ( стандартни и с повишена степен на защита )
 • Поставяне на бронировки върху брава. Най- сигурната защита от влизане с взлом
 • Изработване на всякакъв тип ключове( касови, секретени, ямкови, кръстати, помпови, сейфови и автоключове) , контактни/безконтактни чипове и дубликати. Кодиране и прекодиране
 • Преработката на външна касова брава в секретна

Специалистите от сервиза са перфектния екип за аварийно отключване на каси, сейфове и други съоръжения за съхранение на ценни вещи и документи. Монтирането на допълнителни шифрови брави с повишена сигурност, заедно с кодиране и създаване на дубликати, също са част от услугите на екипа.

Ако неволно се самозаключите у дома, или не успявате да запалите автомобила си, позвънете на екипа ни и проблемът ви ще бъде успешно разрешен.

Автоключарски услуги

 Когато се свържете с компетентният автоключар с адрес квартал Слатина ще получите качествено разрешение на проблемите с отключването на автомобила си.  Сервизът предлага следният набор от задължителни услуги:

 • Обучение на автоключ. Извличане на код за сигурност

Автомобилните ключове винаги са перфектно синхронизирани към автомобила, посредством специален код. Блокирането на тази синхронизация се отстранява с компютърна намеса, от специалистът- автоключар . Изгубването или кражбата на автоключа изискват извличане на секюрити код и пренасянето й в ново заключващо устройство, или програмиране на нов уникален код. Едва след тези действия е възможно нарязването на автоключ .

 • Ремонт на автоключалка

Механичната поправка на ключалка е елементарна процедура за специалистите от ключарското ателие в центъра.

 • Аварийно отключване на МПС

Изключително спешна ситуация, която ключарският екип разрешава с съвременни инструменти. При загубен или откраднат ключ се препоръчва изработката на нов.

 • Адаптиране на транспондер

Всички съвременни автомобилни ключове се изработват с транспондер- вграден миниатюрен чип с уникален код, валиден за точно един автомобил. Неактивният транспондер пречи за стартирането на автомобила и трябва се препрограмира със специална софтуерна техника. Изработката на нов автоключ е свързана с програмиране на транспондера- понякога се поставя уникалният код от стария ключ, но при ключовете с криптиран код това е невъзможно и се извлича информация от борд компютъра на авотомобила.

 • Изключване на имобилайзер

Защитната имобилайзер система е част от всеки автоключ с транспондер, за автомобили, произведени след 1995 г. Електронната защита срещу взлом трябва да се изключи, ако ключът е с временно блокирали функции. Професионалният автоключар го прави през специална ОБД букса на автомобила, с демонтиране на целия модул ( един или повече ), или с монтаж на емулатор

 • Подмяна батерия и синхронизиране на дистанционно управление

Автомобилното дистанционно управление е синхронизирано с автомобила, а блокирането на тази функция възниква поради механична повреди ( повредени бутони или корпус ), изтощена батерия или проблем с акумулатора. Ние ще разрешим както механичните, така и софтуерните проблеми ( през ОБД буксата или без диагностика             ) за да шофирате iпокойно любимото си превозно средство.

 • Декодиране и смяна на механичен код

Ключалките на входните врати и багажника, както и стартера, са проектирани с уникален код, който задължително се променя при загуба на автоключ, преди нарязване на нов ключ.

Пълен набор от ключарски услуги на достъпни за клиента цени, е мотото на квалифицирания ключар и екипът на сервиза в Слатина , който извършва всякакъв тип ключарски дейности на много изгодни цени. Битовите, аварийни и автомобилни ключарски услуги създават страхотно реноме на ателието и собственикът-ключар вСлатина , а и сред клиенти от много други квартали на София.

 

Свържете се с нас за повече информация