Ключар и автоключар в Слатина

Ключар и автоключар в СлатинаАко досадното пътуване с часове, за да разрешите сложен проблем в заключващата ви система, ви е добре познато, може би е време да проучите ключарските сервизи в квартала ви. Професионалистите, които предлагат ключарски услуги на територията на Слатина, ще се отзоват на всяко обаждане от клиент, и ще пристигнат на съответния адрес за броени минути.

Стандартен набор от процедури

Квалифицираният ключар в квартал Слатина  е с дългогодишен опит в този специфичен занаят. Познавайки заключващите механизми на всички врати, включително автомобилните, той ще изпълни перфектно пълния набор от стандартни ключарски услуги, сред които и ремонт, подмяна и монтаж на заключваща система, включително високозащитените автомати за врати и антипаник механизми.

За ключарската фирма стандартна операция е и прекодирането на брави и патрони (стандартни и с повишена степен на защита), а също и поставянето на бронировки върху брава и изработката на всички типове ключове – касови, секретени, ямкови, кръстати, помпови, сейфови и автоключове, контактни/безконтактни чипове. Възможно е също кодиране и прекодиране на електронно заключване.

ИМАТЕ НУЖДА ОТ КОНСУЛТАЦИЯ С КЛЮЧАР?СВЪРЖЕТЕ СЕ С НАС

Услуги в случай на аварии

Специалистите от сервиза са перфектният екип за спешна помощ при неволно заключване. Освен с входните сградни врати, те се справят успешно и с аварийно отключване на каси, сейфове и други съоръжения за съхранение на ценни вещи и документи.

Монтирането на допълнителни шифрови брави с повишена сигурност, заедно с кодиране и създаване на дубликати, също са част от услугите на екипа. Ако неволно се самозаключите у дома, или не успявате да запалите автомобила си, позвънете на екипа ни и проблемът ви ще бъде успешно разрешен, без значение дали е ден или нощ, делник или празник. Всеки проблем на заключването, нетърпящ отлагане е наша специалност.

Авто-услуги

Професионалният ключарски сервиз ще намери най-подходящото решение и при проблем с автомобилните заключващи системи.Фирмата извършва ремонт, подмяна, монтаж и аварийно отключване на ключалки за автомобилни врати, стартери и багажници, както и изработване на ключове с чип, и последващата им поддръжка.

Квалифицираният автоключар на територията на Слатина ще се заеме компетентно със следните задачи:

  • Ремонт на автомобилна ключалка
  • Аварийно отключване на МПС
  • Изработка, кодиране и прекодиране на автомобилен ключ
  • Синхронизация на транспондер
  • Синхронизация на дистанционно управление, подмяна на батерия и смяна на бутони
  • Изключване на имобилайзер
  • Промяна на механичен код. Декодиране

Пълен набор от ключарски услуги на достъпни за клиента цени, е мотото на квалифицирания ключар и хората от неговия екип. Сервизът извършва всякакъв тип специализирани дейности – аварийни и автомобилни. Високото качество на работа и непринудената отзивчивост създават страхотно реноме на ателието сред клиентите от всички квартали на София.

🔑 Защо да потърсим екипа на Цайс 51 в Слатина в случай на проблем, изискващ бързо решаване❓

Аварийните ни екипи покриват цялата територия на София, като във всеки район има действащ ключарски център, от който към мястото на повикване тръгва най-близко намиращият се екип. Бързината е особено важна при спешни проблеми със заключването, както и адекватната професионална реакция. Фирмата ни се справя успешно с всякакви извънредни ситуации, сред които е и аварийно отключване на жилища и автомобили. Това е достатъчно основателна причина да заложите на нас.

🔑 Какви автоключарски услуги се предлагат в центъра ви в Слатина❓

В ключарския ни център в кв. Слатина можете да ползвате пълния набор от автоключарски услуги, достъпни в останалите квартали и центъра на София. Част от дейностите, касаещи автомобилното заключване, които изпълняваме са: аварийно отключване на МПС, ремонт на автомобилна ключалка, изработка, кодиране и прекодиране на автомобилен ключ, синхронизация на транспондер и дистанционно управление, изключване на имобилайзер и др. При допълнителни въпроси, можете да се свържете с екипа ни на посочените телефони.

🔑 Задължително ли е да се смени бравата, за да се елиминира възможността за отключване с добавените в комплекта ключове❓

С напредъка на технологиите в ключарската индустрия, това вече не е необходимо. Вместо да се подменя цялата ключалка/брава, което е свързано с по-голям финансов разход, е възможно патронът просто да се пренареди. Така нареченото прекодиране позволява да се създаде съвсем нов път на заключване, при което старите ключове стават неефективни. Процедурата е бърза и финансово изгодна. На клиента се предоставят комплект нови ключове, съвместими с пренаредената ключалка.
За връзка с нас